Anasayfa Haber Bethesda Oyunları GeForce Now’a Veda Etti

Bethesda Oyunları GeForce Now’a Veda Etti

Activision Blizzard’ın ardından Bethesda Software de oyunlarını GeForce Now hizmetinden kaldırma kararı aldı.

NVIDIA’nın bulut oyun sistemi GeForce Now 1 milyon aboneye ulaşmayı başarmıştı. GeForce Now oyun kütüphanesine baktığımızda kısa zaman içinde büyük hareketlilikler gördük. Son günlerde tüm Activision Blizzard oyunlarının bu platformdan kaldırıldığını hatırlayalım. Bunun sonrasında Cyberpunk 2077‘nin GeForce Now’a doğrudan katılacağını öğrenmiştik.

Bu platform için bir başka kötü haber de Bethesta’dan gelmiş bulunuyor. Bethesda Softworks, oyunlarının çoğunu GeForce Now’dan kaldırma kararı aldı. Wolfenstein Youngblood’u tüm üyeler oynamaya devam edebilecek ancak bunun haricinde birçok oyunun kaldırıldığını belirtelim. Bu haber Elder Scrolls, Fallout, DOOM, Dishonored, The Evil Within, Prey ve Wolfenstein (Youngblood hariç) oyunlarının artık yer almayacağı anlamına geliyor.

“Bethesda Softworks oyunlarının çoğunun bugün GeForce Now hizmetinden kaldırılacağını lütfen unutmayın. Wolfenstein Youngblood tüm üyeler için kalacak. Kurucu üyeler oyunu RTX On ile deneyimlemeye devam edebilirler.”

NVIDIA, oyun kuyruğunda 1500 oyun bulunduğunu ve zamanla yeni oyunların ekleneceğini söylüyor. Tüm oyun platformlarındaki yeni gelişmeler için takipte kalın.

İlginizi çekebilir: Activision Blizzard Oyunları GeForce Now’dan Kaldırıldı