Anasayfa Haber Oppo Find X2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oppo Find X2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oppo Find X2 Tanıtım Tarihi

Oppo Find X2 için beklenen tanıtım tarihi sonunda açıklandı.

Oppo sonraki amiral gemisi akıllı telefon modelini ne zaman tanıtacağını duyurdu. Oppo Find X2 serisi için belirlenen tanıtım tarihi ise 6 Mart. Normalde ürünün 2020 Mobile World Congress ile tanıtılması planlanıyordu ancak koronovirüs endişesi ile etkinliğin iptal edilmesi sonrasında böyle bir hamle yapıldı.

Oppo Find X modelinin halefi olacak Find X2 yine arka kameraları ve selfie kamerası için motorize açılır sürgülü modüle sahip olacak. Neredeyse çerçevesiz ekran ve arkada renk geçişli tasarım da ilk modelden aktarılacak detaylardan.

Qualcomm Snapdragon 865 5G mobil platformundan gücünü alacağı kesinleşen akıllı telefonun kamera sensörü ise Sony iş birliği ile özelleştirilmiş. Cihazın ayrıca ışık hassasiyeti ve odaklama anlamında daha iyi performans sunan All Pixel Omni-Direction PDAF özelliği sunacak ilk telefon olacağı ifade ediliyor.

Şimdiye kadarki açıklamalarda Oppo’nun çözünürlük, ekran tazeleme oranı, renk ve yüksek dinamik aralık ile ekran konusuna da oldukça önem verdiği görülüyor. Beklentiler cihazın 120 Hz tazeleme oranı, 240 Hz dokunma örnekleme, QHD çözünürlük, 1200 nit parlaklık, SDR-HDR dönüştürme ve yüzde 100 DCI-P3 renk alanı ile geleceği yönünde.

İlginizi çekebilir: OPPO, 2020 Hedeflerini Açıkladı