Anasayfa Haber Bülten Galaxy A71, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite Türkiye Fiyatı Belli...

Galaxy A71, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Samsung’un yeni akıllı telefonları Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy A71 satışa sunuldu.

Galaxy S10 Lite geçtiğimiz yılın amiral gemisi cihazındaki birçok özelliği daha uygun fiyatla birleştirmeyi amaçlıyor. Geniş Açılı Ana Kamera, Ultra Geniş Açılı Kamera ve Makro Kamera ile birlikte yeni Süper Dengeli OIS özeliğine sahip Galaxy S10 Lite, kendi segmenti için daha iyi bir deneyim sunma hedefinde.

Ultra Geniş Açılı Kamerada, 123 derece açılı lens bulunuyor; 32 MP Ön Kamera bulunan telefonun arkasında ise 48MP Süper Dengeli, 12 MP Ultra Geniş Açılı ve 5 MP Makro Kamera yer alıyor.

Galaxy Note 10 Lite

Bluetooth desteği sayesinde S Pen ile tek tıkla sunumlar kolayca yapılabiliyor, video içeriklerinizi yönetilebiliyor ya da fotoğraf çekilebiliyor. Ayrıca Uzaktan Kontrol Özelliği ile S Pen özelliklerine hızla ve kolayca erişmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra Samsung Notes uygulamasıyla hızlı ve kolay not almak mümkün oluyor. Üstelik artık el yazısıyla aldığınız notları metinlere dönüştürerek kolayca düzenleyip paylaşabilirsiniz. Ön tarafında 32 MP Selfie Kamerası bulunan telefonun arkasında ise 12 MP Ultra Geniş Açılı, 12 MP Geniş Açılı ve 12 MP Telefoto Kamera yer alıyor.

Galaxy A71 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Galaxy A71’in 64 MP Ana Kamerası, gece de kaliteli fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Akıllı seçim işlevi, eğer yakalamaya çalıştığınız karede geniş açılı çekim gerekiyorsa bu özelliği size öneriyor. Makro Kamera nesneleri keskin bir netliğe getirirken Derinlik Kamerası, Canlı Odak efektleriyle nesnelerin ön plana çıkmasını sağlıyor. Galaxy A 71’de Süper Dengeli Video, hareketli bir nesnenin videosunu çekerken veya elinizle cihazla hareket ediyorken bile kamera titremesini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Koşarken, yürüyüş yaparken veya evcil hayvanlarınızla oynarken dahi Süper Dengeli Video, o anları yakalamanıza yardımcı oluyor.

Galaxy A71 uçtan uca Süper AMOLED Sonsuz-O Ekrana sahip. Geniş ve etkileyici bir deneyim sunan 6,7 inç boyutundaki ekranıyla etrafınızdaki dünyayı unutup en sevdiğiniz dizi ve oyunlarınızı Samsung’un en büyük mobil ekranlarından birinde deneyimleyebilirsiniz. 4.500 mAh gücünde uzun saatler yeten pil gücüne sahip olan Galaxy A71, bu sayede telefonunuzu uzun saatler kullanabilmenizi de mümkün hale getiriyor.

Galaxy S10 Lite fiyatı 5.499 TL olarak belirlendi.  Galaxy Note 10 Lite fiyatı ise 4.999 TL olarak geçiyor. Son olarak, Galaxy A71 için tavsiye edilen satış fiyatı ise 3.699 TL.