Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare Warzone Haritası Sızdırıldı

Call of Duty Modern Warfare Warzone Haritası Sızdırıldı

Call of Duty Modern Warfare Warzone haritası

Call of Duty Modern Warfare Warzone haritası Reddit üzerinde ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere Activision’ın bir süredir Call of Duty Modern Warfare için Warzone isimli Battle Royale modu üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Tüm bu iddiaların ışığında Modern Warfare’ın merak edilen Warzone haritası kez görücü karşısına çıktı.

İlk olarak Şubat ayının başlarında Ryan B. tarafından keşfedilen Warzone haritasının oyunun Battle Royale moduna ait olduğu ileri sürülmüştü. Yaşanan bu gelişmenin ardından yine Twitter üzerinden servis edilen bilgilere göre, bahsi geçen bu modun 10 Mart 2020’de yayınlanacağı da iddia edilmişti.

Şimdi ise Modern Warfare’ın yeni oyun modu daha önceden olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Okami13 adlı Twitter kullanıcısının paylaşımı ile yeniden gündeme geldi. Okami13’ün söylediklerine göre oyunun bu modu sadece 4 kişilik takımlar tarafından oynanabilecek. Warzone haritasının Call of Duty Modern Warfare serisinin popüler haritalarının birleşmesiyle oluşacağına dikkat çeken Okami13 aynı zamanda bu modun Call of Duty Warzone adında ayrı bir oyun olarak da bizlere sunulacağını iddia ediyor.

Şimdiden birçok oyun sever tarafından merakla beklenen modun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz Activision cephesinden herhangi bir resmî açıklama yapılmadı. Ancak haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi Warzone haritasının 10 Mart tarihinde yayınlanması bekleniyor. Son olarak hemen aşağıdan söz konusu haritanın sızdırılan ekran görüntüsünü inceleyebilirsiniz.

Sızdırılan Warzone Haritası

Call of Duty Modern Warfare Warzone haritası

İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima Türkçe Dil Desteği ile Geliyor