Anasayfa Haber Bülten BenQ EX2780Q Oyuncu Monitörü HDRi Teknolojisi ile Geliyor

BenQ EX2780Q Oyuncu Monitörü HDRi Teknolojisi ile Geliyor

modeli akıllı görsel optimizasyonu sunan özel HDRi Teknolojisi, 2.1 kanallı Hi-Fi ses performansı, IPS Panel 27” QHD çözünürlük, 144Hz yenileme hızı, FreeSync, Black eQualizer, Color Vibrance ve USB-C Port desteği barındırıyor.

BenQ’nun HDRi teknolojisi, görüntü kontrastını ve netliğini vurgulamak için aktif akıllı parlaklık kontrolü, renk doygunluğu / denge optimizasyonu ve tescilli HDR görüntü tekniklerini ustaca bir araya getiriyor. Dahili bir sensör kullanan EX2780Q oyun monitörü, odanızdaki ortam ışığı seviyesini ve ekrandaki görüntü içeriğini algılayarak uygun parlaklık derecesini otomatik olarak ayarlıyor.

HDRi ayrıca, tüm karanlık alanlardaki gözükmeyen ayrıntıları netleştirmek için görüntü kontrastını ve netliğini arttırmanın yanı sıra aşırı pozlamayı ve lezyonları önlemek için parlak alanları dengeleyebiliyor.

BenQ’nuntreVolo ses ekibi, göze batmayan dahili 2.1 hoparlör sistemi ile geniş bir ses performansını monitör ile entegre bir şekilde sunuyor. Monitörler geleneksel olarak hoparlör performansları konusunda ünlü olmasa da, treVolo’nun sunduğu BenQ True Sound, masaüstü karmaşası olmadan gelişmiş fiziksel akustik ve psikoakustik teknolojisi kullanarak harici hoparlörlerin performansını aşabiliyor.

EX2780Q, yüksek hızlı oyunlar oynarken daha net ve akıcı görüntü için 144Hz yenileme hızı, görüntü yırtılmalarını ortadan kaldıran FreeSync, karanlık sahnelerde daha iyi görünürlük performansı sunan Black eQualizer ve arkaplandan bağımsız tüm oyuniçi detayları daha net bir şekilde görünür hale getiren Color Vibrance teknolojilerini barındırıyor.