Anasayfa Haber Apple, WWDC 2020 Etkinliğini Çevrimiçi Düzenleyecek

Apple, WWDC 2020 Etkinliğini Çevrimiçi Düzenleyecek

Apple, Haziran ayında yapılacak olan WWDC etkinliğini çevrimiçi ortamda düzenleyeceğini açıkladı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini artırmaya devam ediyor. Şu an için tespit edilen vaka sayısı 137.445’e yükseldi ve ölüm sayısı 5.080’i aşmış durumda. Ülkemizde testi pozitif çıkan kişi sayısı ise 6’ya yükseldi.

Bu yıl düzenlenecek olan teknoloji ve oyun etkinliklerinin bir bir iptal edildiğine şahit olmuştuk. Bazı şirketler ertelemeyi seçerken bazıları ise faaliyetlerini çevrimiçi ortamda düzenlemeyi planlıyor.

Apple da bu şirketlerin arasına katıldı ve geleneksel olarak her yıl düzenlediği WorldWide Geliştirici Konferansı’nın (WWDC) dijital ortamda yapılacağını duyurdu;

“WWDC 2020 bu Haziran dünya çapında milyonlarca yetenekli ve yaratıcı geliştiriciye tamamen yeni bir çevrimiçi deneyim getiriyor. Apple platformlarının geleceğine erken erişim sağlamak ve Apple mühendisleriyle etkileşime geçmek için Keynote ve oturumlar da dahil olmak üzere bize katılın. Apple Geliştirici uygulaması, e-posta ve web üzerinden bizi takip etmeye devam edin.” dendi.

İlginizi çekebilir: E3 2020 Koronavirüs Nedeni İle Resmen İptal Edildi