Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Soğuk Savaş Döneminde Geçebilir

Yeni Call of Duty Soğuk Savaş Döneminde Geçebilir

yeni Call of Duty oyunu

Son paylaşılan raporlara göre yeni Call of Duty oyununun Soğuk Savaş döneminde geçeceği ve Vietnam Savaşı’nı konu alacağı iddia edildi.

Hatırlarsanız daha önceden Activision’ın Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered üzerinde çalıştığını iddia edilmişti. Ancak, son paylaşılan raporlara göre Activision’ın yeni Call of Duty oyunu ile beraber bizleri Soğuk Savaş dönemine götüreceğini görmekteyiz.

Call of Duty 2020 Nasıl Olacak?

Black Ops evreninde geçeği tahmin edilen serinin yeni oyununda Vietnam Savaşı’nı konu alacak olan yapımcı firma, aynı zamanda Frank Woods ve Alex Mason gibi serinin sevilen karakterlerini de yeniden getirecek. Bildiğiniz üzere, Activision geçtiğimiz yıl Modern Warfare serisini yeninden başlatmıştı. Bu doğrultuda Captain Price ve Gaz gibi sevilen karakterleri de geri getiren yapımcı firma, ayrıca yeni Modern Warfare oyunuyla beraber oldukça büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı da başarmıştı.

Şimdi de benzer bir yöntemi yeni Black Ops oyununda da denemeyi planlayan Activision, yeni Call of Duty oyunuyla beraber oyunseverlere bambaşka bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu detayların haricinde paylaşılan bir diğer rapordaysa söz konusu oyunun Black Ops veya Black Operations  olarak adlandırılması bekleniyor. Serinin yeni oyununu Infinity Ward Polonya ekibi tarafından geliştirilen IW Engine yapacak olan yapımcı firma, ayrıca Black Ops serisi ile özdeşleşen Zombi Modu’na da geri getirmeyi planlıyor.

Paylaşılan bir diğer rapordaysa oyunun Multiplayer modunun nasıl olacağı ile ilgili önemli detaylar gözler önüne serildi. Bu kısımda aktarılan bilgilere göre, serinin yeni oyununda yer alacak olan çoklu oyuncu modunda otomatik olarak can yenilemeyecek. Böylece oyunseverlere daha farklı bir deneyim sunmayı planlayan yapımcı firma, ayrıca yeni Black Ops oyununda Modern Warfare’da karşımıza çıkan bir takım yeni özelliklere de yer verecek.

https://twitter.com/LongSensationYT/status/1159077570912096261

Bu doğrultuda oyuna Operatör sistemini ekleyecek olan geliştirici ekip, ayrıca 32vs 32 modunu ve Ground War modunu yeni oyuna dahil edecek. Aynı zamanda oyuna eklenecek olan DLC paketlerini de yeni Modern Warfare oyununda olduğu gibi tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara dağıtılacak.

Şimdilik, yeni Call of Duty oyununun ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak, söz konusu oyunun kesin olarak 2020 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: DirectX 12 Ultimate Geliyor