Anasayfa Haber 7 Farklı Oyun Ücretsiz Oldu

7 Farklı Oyun Ücretsiz Oldu

Çoğunluğu Steam’de olmak üzere ücretsiz olan 7 oyunu bir araya getirdik.

Koronavirüs, herkesi evlerinde kalmaya zorlarken birçok insan vaktini çok sıkıcı şekilde geçiriyor. Bazı yayıncılar ise küçük bir jest yaparak bazı oyunları ücretsiz olarak indirmeye sundu. Oyunların çoğu Steam’de yer alırken GOG’da bir adet oyunumuz var.

İlk olarak Square Enix, Tomb Raider ve Lara Croft and the Temple of Osiris oyunlarını Steam’de ücretsiz yaptı. Her iki oyun da 24 Mart’a kadar ücretsiz alınabiliyor. Bununla birlikte Jackbox Games’in yerel parti oyunu Drawful 2‘yi ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyunun süresi biraz daha uzun ve 11 Nisan’a kadar.

Steam oyunlarından devam edersek sırada Headsnatchers ve Deiland var. Bu oyunlar da sırasıyla 22 ve 24 Mart tarihine kadar ücretsiz kalacak. Son farkettiğimiz oyun Goat uf Duty oldu ve 31 Mart’a kadar hesaba eklenebiliyor. Aynı zamanda Steam oyunlarının yanında yer alan küçük bir detay dikkat çekiyor. Oyunların yanında “Stoklar bitene kadar” ibaresi yer alıyor ve elinizi çabuk tutun deriz.

Unutmadan GOG’da ücretsiz olan Mable & The Wood‘u da yazalım. Bu oyun ise 22 Mart’a kadar alınabiliyor. GOG ayrıca ‘Evde Kalın‘ isimli bir sayfa hazırladı ve burada ücretsiz oyunların bir listesi bulunuyor. Son olarak yeni 7 oyunla birlikte Epic Games’te ücretsiz olan Watch Dogs ve The Stanley Parable‘yi de hatırlatarak sözlerimizi noktalayalım.

Tüm ücretsiz olan oyunlar:

İlginizi çekebilir: Watch Dogs ve The Stanley Parable Ücretsiz Oldu