Anasayfa Haber Bülten XPG Oyuncu Ekipmanları İçin İndirim Yapıldı

XPG Oyuncu Ekipmanları İçin İndirim Yapıldı

ADATA Technology, XPG markası altında oyunculara sunduğu donanımlarda indirime gitti. Kampanya süresince XPG SUMMONER oyuncu klavyesi, XPG PRECOG oyuncu kulaklığı ve XPG INFAREX M20 oyuncu faresi indirimli olarak satılacak.

XPG SUMMONER RGB Mekanik Klavye

Oyuncu ekipmanı grubundaki ürün çeşitliliğini artıran markanın bu alanda öne çıkan ürünlerinden biri, XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi. Cherry tarafından üretilen mavi anahtarları kullanan klavye, güçlü bir dokunsal ve işitsel geri bildirim sunuyor.

Fırçalanmış alüminyum gövdesiyle şık duran SUMMONER, makro ve medya kontrol tuşları, yüzde 100 anti-ghosting özelliği ve mıknatısla tutturulan bilek desteği ile oyucuların ihtiyaç duyabileceği şeyleri bir araya getiriyor. RGB aydınlatmaya da sahip olan klavyenin ışıklandırmasını bir tuşa basarak değiştirmek mümkün. Devam eden indirim kampanyası ile XPG SUMMONER RGB oyuncu klavyesini 599TL’den satın almak mümkün.

XPG INFAREX M20 Oyuncu Faresi

XPG’nin düzenlediği kampanya boyunca indirimli fiyattan oyuncularla buluşacak bir diğer ürünse INFAREX M20 oyuncu faresi olacak. 20 milyon tıklama ömrüne sahip OMRON anahtarları olan XPG INFAREX M20, 5000 DPI çözünürlükteki optik sensörüyle oyunculara hassas bir kontrol sunuyor. Ürün kullanıcılara farklı oyunlar ve senaryolar için DPI değiştirme imkanı da sunuyor.

RGB aydınlatmaya da sahip olan INFAREX M20 oyuncu faresi kampanya süresince 149TL fiyatla satılacak.

XPG PRECOG Çift Sürücülü Oyuncu Kulaklığı

XPG’nin 2019 içerisinde tanıttığı PRECOG oyuncu kulaklığı sahip olduğu ikili elektrostatik ve dinamik sürücüleriyle dikkat çekmişti. Hi-Res sertifikasına sahip olan XPG PRECOG, 7.1 Sanal Surround ve Çevresel Gürültü Önleme (ENC) gibi özelliklerle geliyor.

Bir adet dinamik bir adet de elektrostatik olmak üzere çift sürücüye sahip olan kulaklık bu sayede yüksek ve alçak frekanslı sesleri ayrı ayrı işleyerek kullanıcılara herhangi bir bozulma olmayan sesler verebiliyor. Kulaklığın Sanal 7.1 Surround desteği ise özellikle rekabetçi FPS oyunlarında oyunculara etrafı dinleyerek rakiplerinin yerlerini tespit etme imkanı veriyor.

PRECOG’un çevresel gürültü önleme özelliği bulunan mikrofonu ise etraftaki diğer sesleri önleyerek yalnızca konuşan kişinin sesinin karşı tarafa iletilmesini sağlıyor. XPG PRECOG çift sürücülü oyuncu kulaklığı devam eden kampanya çerçevesinde 799TL fiyatla oyunculara sunuluyor.