Anasayfa Haber PS Plus Nisan 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Nisan 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Nisan 2020 oyunları

PS Plus Nisan 2020 oyunları ile PlayStation 4 oyuncularını yine memnun edeceğe benziyor.

Sony tarafından merak edilen PS Plus Nisan 2020 oyunları sonunda duyuruldu. Peki, PS Plus Nisan ayında hangi oyunları PlayStation 4 kullanıcıları ile buluşturacak?

Bildiğiniz üzere Sony her ay düzenli olarak PS Plus aboneliği olan PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz oyunlar sunuyor. PS Plus Nisan oyunları ise değeri toplamda 359 TL olan Uncharted 4: A Thief’s End ve  DiRT Rally 2.0 olarak açıklandı.

Hatırlayacağınız üzere Sony, birkaç ay önce Uncharted: The Nathan Drake Collection’u PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunmuştu. Aradan geçen bu sürenin ardından şimdi de 2016 yılında piyasaya sürülen  Uncharted 4: A Thief’s End oyununu ücretsiz olarak PS Plus abonelerine sunan Sony, Nisan ayında da oyuncuların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

 

Bunun yanı sıra yarış oyunu sevenleri de ihmal etmeyen Sony, Nisan ayı içerisinde PS Plus abonelerine DiRT Rally 2.0 oyununu da tamamen ücretsiz bir şekilde sunuyor. Codemasters tarafından geliştirilen DİRT Rally 2.0 gerçekçi sürüş dinamiklerinin haricinde etkileyici atmosferiyle de dikkat çekiyor.

PS Plus Nisan oyunları 7 Nisan Salı gününden itibaren indirmeye hazır olacak. Yani Shadow of the Colossus ve Sonic Forces oyunlarını bu tarihe kadar PlayStation kütüphanenize dahil etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir: Plague Inc’in Yeni Modunda Oyuncular Dünyayı Pandemiden Kurtaracak