Anasayfa Haber Teamfight Tactics, iOS ve Android’e Geldi

Teamfight Tactics, iOS ve Android’e Geldi

Teamfight Tactics

League of Legends auto chess modu Teamfight Tactics olarak mobile geldi.

Riot Games, ilk mobil oyununu oyuncular ile buluşturdu. Dota 2’nin popüler auto chess modundan ilham alan bir League of Legends modu olan Teamfight Tactics, 19 Mart tarihi itibarıyla iOS ve Android platformları için yayınlandı.

Oyun ücretsiz oynanabiliyor ve mevcut PC topluluğu ile çapraz oyun deneyimi sunuyor. Teamfight Tactics ayrıca tamamen yeni bir öğretici, ranked oyun ve uzay temalı Galaxies genişlemesi ile birlikte geliyor. Genişleme içerisinde ücretsiz Galaxy Pass ve ücretli Galaxy Pass+ bulunuyor. Galaxy Pass+ ise sınırlı süre için gelecek ve Fortnite Battle Pass gibi özel kozmetikler ve deneyim puanları elde etmeye yarayacak.

Teamfight Tactics, League of Legends karakterleri sunarken oyun dünyasını dijital satranç parçalarına bölüyor. Başlangıçta bir şampiyon seçiyorsunuz ve her raunt başında yavaşça birim alıp savaş alanına yerleştiriyorsunuz. Ardından 7 düşmana karşı mücadele veriyorsunuz. Askerlerinizin kendi başına savaştığını da belirtelim. Bu da zaten sürecin otomatik kısmını oluşturuyor.

Bakalım Riot Games mobil oyun piyasasına girişi ile ses getirebilecek mi?

 

Google Play Teamfight Tactics: LoL Strateji Oyunu

App Store TFT: Teamfight Tactics

İlginizi çekebilir: Call of Duty: Warzone 4 Günde 15 Milyon Oyuncuya Ulaştı