Anasayfa Haber Control, Işın İzleme Desteği ile GeForce Now’a Eklendi

Control, Işın İzleme Desteği ile GeForce Now’a Eklendi

GeForce Now kütüphanesine Control de dahil olmak üzere yeni oyunlar eklendi.

Kısa süre içerisinde 1 milyon abone barajını aşan GeForce Now, önemli kayıplar verse de yeni oyunlar kazanmaya devam ediyor. Remedy’in beğenilen oyunu Control, yakın zaman önce The Foundation DLC ve DLSS 2.0 güncellemesi almıştı. Bu oyun artık ışın izleme ile birlikte GeForce Now üzerinden oynanabiliyor.

GeForce Now kullanıcıları ayrıca Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2: Wildfire ve The Guild 3 oyunlarını da artık platform üzerinden oynayabilir.

NVIDIA’nın bulut tabanlı yeni oyun platformu COVID-19 salgınının da etkisiyle ekstra bir ilgi gördü ve tüm üyelik kapasitesi dolmuştu. Şirketin üyelik kapasitesini artırma ve diğer yenilikler konusunda çalışmaya devam ettiğini belirtelim.

Geçtiğimiz dönemde bazı yapımcıların oyunlarını bu hizmete kapatması oyuncuları kızdırmıştı. Bunun yanı sıra, Ubisoft ve Epic Games’ten GeForce Now’a tam destek gelmiş, NVIDIA ise bu süreçte her perşembe yeni oyunların kütüphaneye ekleneceğini belirtmişti.

İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 GeForce Now İçin Geliyor