Anasayfa Haber Mount & Blade II Bannerlord Erken Erişim Sürümü Yayınlandı

Mount & Blade II Bannerlord Erken Erişim Sürümü Yayınlandı

Mount & Blade II Bannerlord Erken Erişim

Mount & Blade II Bannerlord erken erişim sürümü Steam üzerinden indirmeye sunuldu.

Bildiğiniz üzere TaleWorlds Entertainment geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamayla beraber merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord’un erken erişim tarihini 30 Mart 2020 olarak güncellediklerini açıklamıştı. Bu gelişmeyle beraber bir süredir beklenen Mount & Blade II Bannerlord erken erişim sürümü nihayet indirmeye sunuldu.

Son zamanlarda yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle haftalardır evlerinden çalışmaya devam eden geliştirici ekip, oyunu mümkün olana en kısa sürede oyuncularla buluşturmak için sıkı bir çalışma yürütüyordu. Geliştirici ekibinin büyük çabaları sayesinde Mount & Blade II Bannerlord’un erken erişim tarihi bir gün öne çekildi.

Normalde erken erişim sırasında Mount & Blade II Bannerlord Türçe dil desteği ile çıkmayacaktı ama oyunun Steam sayfası kısa bir süre önce güncellendi. Şu anda desteklenen diller arasında Türkçe de bulunuyor.

TaleWorlds aynı zamanda Erken Erişim’in ilk haftasına özel olarak oyunu yüzde 10 indirimle satışa sundu. Böylelikle oyuncular daha önceden 150 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacağı açıklanan oyunu 135 TL’ye satın alabilecekler. Son olarak söz konusu oyunun Erken Erişim sürümüne ise hemen aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Erken Erişim Sürümünün Detayları:

https://www.taleworlds.com/en/News/322

Mount & Blade II: Bannerlord Steam Sayfası:

https://store.steampowered.com/app/261550/Mount__Blade_II_Bannerlord/

İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered’ın Kapak Görseli Sızdı