Anasayfa Haber OnePlus 8 Pro Kamera Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 8 Pro Kamera Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 8 Pro Kamera özellikleri

Önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşmaya hazırlanan OnePlus 8 Pro’nun kamera özellikleri ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere daha önceden yapılan sızıntılarla beraber  OnePlus 8 Pro’nun kamerası ile ilgili bazı teknik detaylar ortaya çıkmıştı. Yapılan bu sızıntının ardından şimdi de Ishan Agarwal tarafından OnePlus 8 Pro kamera özellikleri detaylandırıldı.

OnePlus 8 Pro Kamera Özellikleri Neler Sunuyor?

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ishan Agarwal, OnePlus’ın yeni amiral gemisinin 48 Megapiksel ana kameraya ev sahipliği yapacağını belirtmişti. Bunun haricinde 48 Megapiksel ikincil kameraya sahip olacağı ortaya çıkan yeni OnePlus modelinin 8 Megapiksel telefoto ve 5 Megapiksel çözünürlüklü kamera sensörüyle beraber piyasaya sürüleceği netlik kazanmıştı.

Bugün yeni bir rapor daha yayınlayan Agarwal, şimdi de merakla beklenen amiral gemisinin kamera özelliklerini detaylandırdı. Bu kısımda OnePlus 8 Pro’nun 48 Megapiksel çözünürlük ana kamerasının SONY IMX689 sensörüne sahip olacağını görmekteyiz.

OnePlus Pro kamera özellikleri
OnePlus 8 Pro kamera özellikleri

Bunun haricinde söz konusu bu ana kameranın f/1.78 diyafram açıklığına sahip olacağını belirten Agarwal, 48 Megapiksel çözünürlüklü ikinci kameranın f/2.2 diyaframa ve ultra geniş açılı olacağını söylüyor.  Bahsi geçen 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip ikincil kamera ise Sony IMX586 sensörü olarak karşımıza çıkıyor.

Agarwal tarafından yayınlanan raporda aynı zamanda 8 Megapiksel değerindeki üçüncü kameranın ise telefoto lens olarak konumlandırılacağını ve f/2.4 diyaframa sahip olacağını görmekteyiz. 3x optik yakınlaştırma sunacak olan bu sensöre ise bazı çekim modlarına yardımcı olacak olan 5 Megapiksel çözünürlüklü renk filtresi bulunan bir kamera eşlik edecek.

Paylaşılan kamera özellikleri ile şimdiden birçok kullanıcı tarafından merak edilen OnePlus 8 Pro’nun ayrıca 3-HDR video ve daha fazla sinema efekti sunacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi 10 Lite Fiyatı ve Özellikleri