Anasayfa Haber CoD: Modern Warfare 2 Remastered Fragmanı ve Çıkış Tarihi Sızdı

CoD: Modern Warfare 2 Remastered Fragmanı ve Çıkış Tarihi Sızdı

Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered’ın tanıtım videosu ve fiyatı ortaya çıktı.

Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber birçok kez gündeme gelen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sürümünün merak edilen tanıtım videosu ve fiyatı ortaya çıktı.

MW2 Remastered adlı Twitter sayfası üzerinden paylaşılan tanıtım videosunda da görebileceğiniz üzere bir süredir sızıntılara konu olan yenilenmiş Modern Warfare 2’nin bugün satışa sunulacağını görmekteyiz.

Modern Warfare 2 Remastered Tanıtım Videosu:

Sızdırılan bu video özellikle Call of Duty hayranlarını heyecanlandırırken, bir diğer önemli gelişme de PlayStation’ın Almanya sayfası üzerinde yaşandı. Yaşanan gelişmeyle beraber uzunca bir süredir beklenen CoD: MW2’nin Remastered versiyonu satışa sunuldu. Paylaşılan raporlar doğrultusunda PlayStation Store Almanya sayfasına baktığımızda MW2 Remastered’ın gerçekten de satışa sunulduğuna şahit olmaktayız. Söz konusu ekran görüntüsünü ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Modern Warfare 2 Remastered fiyatı

Aynı zamanda yaşanan bu gelişmeyle beraber Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered fiyatı da belli oldu. Bu kısımda PlayStation Store’un Almanya sayfasında yer alan bilgilere göre bahsi geçen oyunun 25 Euro‘dan satışa sunulacağını da belirtelim. Henüz Activision cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da MW2’nin Remastered versiyonunun bugün yayınlanacak olan tanıtım videosunun hemen ardından satışa sunulacağını tahmin etmekteyiz. Söz konusu oyunun satışa sunulduğu resmi PlayStation Store Almanya sayfasını ise buradan inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda hemen aşağıdaki görsellerden de MW2 Remastered’ın ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.

Not: CoD MW2 Remastered sadece hikaye modunu içerecektir!

Ekran Görüntüleri

Modern Warfare 2 Remastered

Modern Warfare 2 Remastered

İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II Bannerlord Erken Erişim Sürümü Yayınlandı