Anasayfa Haber Bülten Samsung Portable SSD T7 Touch: Güvenli ve Hızlı Aktarım

Samsung Portable SSD T7 Touch: Güvenli ve Hızlı Aktarım

Samsung parmak izi güvenliğini yeni Portable SSD T7 Touch ile taşınabilir SSD’lere getirdi. Daha hızlı, daha şık ve daha esnek T7 Touch, PC’ler, telefonlar ve daha pek çok cihaz için yüksek güvenlik ve kullanışlılık sunuyor..

USB 3.2 ile 10 Gbps hıza ulaşan T7 Touch, 500 GB, 1 Terabyte ve 2 Terabyte kapasite seçeneklerine sahip, yeni nesil bir SSD. SATA yerine PCIe teknolojisi kullanan T7 Touch, bu sayede 1050 MB/s okuma, 1000 MB/s yazma hızına ulaşabiliyor. Ayrıca parmak izi okuyucusuyla kullanıcıya güvenlik sağlıyor.


85 x 57 x 8.0 mm boyutlarındaki SSD cepte ya da çantada kolayca taşınabiliyor.

Harici depolama evrim geçirdi

Yanınızda ister oyunlarınızı, isterse de film veya hassas iş dosyalarınızı taşıyor olun, Taşınabilir SSD T7 Touch, avuç içine sığan yapısıyla size ihtiyaç duyduğunuz hızı ve güvenliği sağlar. Yepyeni bir harici depolama deneyimi yaşayın.

 

Anında Aktarım

T7 Touch’ın USB 3.2 Gen2 sayesinde sunduğu inanılmaz hızla çok büyük dosyaları saniyeler içinde aktarın. Dahili PCIe NVMe teknolojisi, sırasıyla 1.050 ve 1.000 MB/saniyeye kadar sıralı okuma/yazma hızları sunar ve T7 Touch’ın T5’e kıyasla neredeyse iki kat daha fazla hıza sahip olmasını sağlar.

* Performans, ana bilgisayar yapılandırmasına bağlı olarak değişebilir. 1.050/1.000 MB/s maksimum okuma hızlarına erişmek için ana cihazın ve bağlantı kablolarının USB 3.2 Gen 2’yi desteklemesi ve UASP modunun etkinleştirilmesi gerekir.

** Samsung 1TB harici HDD (HX-MTD10EA) ile karşılaştırıldığı dahili test sonuçlarına göre. Samsung’un test sistemi konfigürasyonu: ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX (USB 3.2 Gen 2 Tip C), Intel® Core i7-8700K CPU @ 3.70GHz (Coffee Lake), Windows 10 RS6

 

Sağlam ve güvenli: Dayanıklı tasarım

SSD, Katı Hal Diskinin kısaltmasıdır; bu da hareketli parça kullanılmadan üretildiği anlamına gelir. Sağlam bir metal gövde, hareketsiz donanımı kaplayarak verilerinizi 2 metreye kadar yükseklikten düşmeye karşı korur. T7, 3 yıl sınırlı garanti ile desteklenmektedir.

* Kontrollü koşullarda gerçekleştirilen dahili serbest düşme şoku testine göre.
** Garantiye ilişkin daha fazla bilgi için www.samsung.com/support adresini ziyaret edin.

 

Bir dokunuşta güvenlik sağlayın

Kullanım kolaylığından ödün vermeden özel dosyalarınızı güvende tutun. T7 Touch’ın dahili güvenlik seçenekleri, AES 256 bit şifrelemeden faydalanır ve dosyaları parmağınızın bir dokunuşu veya bir şifreyle açma seçeneği sunar.Yönetim yazılımı

T7 Touch, PC ve Mac bilgisayarlar için kolay şifre ve parmak izi belirlemenizi ve en son aygıt yazılımı güncellemelerini indirmenizi sağlayan yükseltilmiş bir yazılıma sahiptir. Ayrıca, Android akıllı telefonlar ve tabletler için mobil uygulamayı da indirebilirsiniz.

* Yazılım için Windows 7, Mac OS X 10.10, Android 5.1 (Lollipop) veya üzeri bir sürüm gerekir. Windows, Mac ve Android işletim sistemlerinin daha eski sürümleri desteklenmeyebilir.

** Aygıt yazılımı güncellemesi için PC veya Mac bağlantısı gerekir. Android uygulaması, Google Play’den indirilebilir.


Birden çok cihazla uyum

Dosyalarınıza istediğiniz an, istediğiniz yerde erişin. T7 Touch; PC, Mac, Android cihazlar, oyun konsolları ve daha fazlasıyla uyumludur. Ek kolaylık için ambalaja USB Tip C-C ve Tip C-A kabloları dahil edilmiştir.

İnce ve kompakt tarz

Cep boyutunda ince ve hafif bir gövde, T7 Touch için standarttır. Yekpare alüminyum gövde, yaklaşık bir kredi kartı boyutlarındaki yapısı ve 58 gram ağırlığıyla avucunuza kolayca sığar.

İlginizi çekebilir: Samsung T7 Touch Taşınabilir SSD İncelemesi

ADVERTORIAL – REKLAM