Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Duyuruldu

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Duyuruldu

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered duyuruldu

Aylar süren paylaşımlar, oluşturulan beklentiler ve bitmek bilmeyen söylentiler sonunda Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered duyuruldu.

Geçtiğimiz gün Playstation Store Almanya üzerinde satışa sunulan ve oynanış videoları sızdırılan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sonunda resmi olarak duyuruldu.

Sadece hikaye moduna ev sahipliği yapan CoD: MW2 Remastered daha önceki sızıntılarda olduğu gibi ilk olarak PS4 için satışa sunuldu. 30 Nisan 2020 tarihinde ise Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacağı açıklanan oyun, 4K çözünürlüğe ve HDR desteğine de ev sahipliği yapıyor.

Bildiğiniz üzere orijinal Modern Warfare 2 ilk olarak 2009 yılında piyasaya sürülmüştü. Piyasaya sürüldüğü dönemde oyun sektörünü domine eden yapım ilk günden 4.7 milyon adet kopyayı da satmayı başarmıştı. Aradan geçen 11 yılın ardından baştan aşağıya yenilenerek yeniden piyasaya sürülen MW2, oyunculara ilk günkü heyecanı yaşatmayı hedefliyor.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi MW2’nin yenilenen versiyonunda Çoklu Oyuncu ve Özel Operasyonlar bulunmuyor. Söz konusu bu modların yenilenen MW2 oyununda yer almaması, birçok oyuncunun da tepkisini çekmiş durumda. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri MW2 Remastered’ın resmi olarak yayınlanan fragmanı ile baş başa bırakalım.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Fragmanı:

CoD MW2 Remastered Fiyatı

Son olarak, geçtiğimiz gün Almanya’da 25 Euro’luk fiyat etiketiyle satışa sunulan CoD: Modern Warfare 2 Campaign Remastered’ın Türkiye’de 170 TL’lik fiyat etiketi ile PlayStation Store Türkiye üzerinden satışa sunulduğunu da belirtelim.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered fiyatı

Ekran Görüntüleri:

Modern Warfare 2 Remastered

İlginizi çekebilir: Resident Evil 3 Remake İnceleme Puanları Yayınlandı