Anasayfa Haber Fitbit Charge 4 Dahili GPS Özelliği İle Geliyor

Fitbit Charge 4 Dahili GPS Özelliği İle Geliyor

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4, markanın kendisi için ilkler sunduğu bir fitness bandı olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl Google tarafından satın alınan Fitbit, bu satın alım sonrasındaki ilk fitness bandı modelini duyurdu. Fitbit Charge 4, markanın dahili GPS özelliğine sahip ilk modeli olmasıyla da dikkat çekiyor. Charge 4 bu anlamda artık doğa yürüyüşü, koşu, bisiklet gibi outdoor aktiviteleri için daha ideal hale gelmiş durumda.

Charge 4 ayrıca Spotify Connect & Control özelliği sunan ilk Fitbit modeli. Bu sayede ürünü kullananlar diğer cihazlarda Spotify’da müzik kontrolünü sağlayabilecek. Charge 3 gibi yine ince ve hafif tasarım da devam ettiriliyor. Ürünü yüzmede kullanmanız da mümkün. Ek olarak, endüktif düğme ve çizilmeye karşı dayanıklı bir dokunmatik ekran sunuluyor. 7 güne kadar pil ömrü sunan üründe sürekli GPS kullanımında bu süre 5 saate düşüyor. SpO2 sensörü, akıllı uyandırma, uygulama bildirimleri ve Fitbit Pay ise diğer özellikler arasında.

Active Zone Minutes adlı yenilik ise atılan adım sayısının ötesine geçen bir metrik olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yerine, herhangi bir enerji verici aktivitede çabalarınızı izlemek için kişiselleştirilmiş kalp atış hızı bölgelerinizin kullanıldığı ifade ediliyor. Bu özelliğin Dünya Sağlık Örgütü ve Amerikan Kalp Derneği‘nin her hafta 150 dakika orta veya 75 dakikaya kadar güçlü aktivite önerilerine dayandığı paylaşılıyor. Şirket, Coronavirus salgını sırasında kullanıcılarını desteklemek üzere Fitbit uygulamasındaki 40 içeriği de ücretsiz sunuyor. Yeni aboneler ise 90 gün süreyle ücretsiz Fitbit Premium sahibi olabilecek.

13 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan Fitbit Charge 4, 150 dolar fiyat etiketi taşıyor. Ek olarak, özel kayışları bulunan bir Fitbit Charge 4 Special Edition da seçenekler arasında.

İlginizi çekebilir: Fitbit Türkiye Pazarı İçin Bilkom İle Anlaştı