Anasayfa Haber Yeni iPhone 9 Kılıfı Mağazalara Gönderilmeye Başladı

Yeni iPhone 9 Kılıfı Mağazalara Gönderilmeye Başladı

iPhone 9

Uzun süredir piyasaya sürülmesini beklediğimiz iPhone 9, sandığımızdan daha yakın olabilir.

Urban Armor Gear, bilinen en ünlü kılıf üreticilerinden bir tanesi ve bu kılıf üreticisinin tasarlayıp satışa sunmayı planladığı 4.7 inçlik yeni bir telefon kılıfı, kullanıcılar arasında bir söylentiye neden oldu.

Uzun zamandır çeşitli söylentilere konu olan iPhone 9 ya da asıl adı ile iPhone SE 2’ye dair resmi bir çıkış tarihi yok. Ancak kılıf üreticileri yeni iPhone modeli için tasarladıkları yeni kılıflarını Best Buy gibi perakende mağazalara göndermeye başladı.

İşte iPhone 9’un yakında piyasaya sürüleceğinin ilk emaresi de tam olarak bu noktada başlıyor. Az önce bahsettiğimiz Urban Armor Gear’ın yeni telefon kılıfının üzerinde ‘Yeni iPhone 4.7 inç – 2020’ ibaresi olduğu görüldü. Aynı zamanda, kılıfların gönderildiği perakende mağazalarına, gönderilen kılıfları 5 Nisan 2020’ye kadar satmamaları yönünde bir talimat verildi. Her ne kadar 5 Nisan, yeni iPhone modelinin çıkış tarihi olamayacak olsa da, en azından kullanıcıların iPhone 9’a git gide daha çok yaklaştığının bir işareti.

2016 senesinde tanıtılmış olan iPhone SE’nin piyasaya çıkışı kullanıcılar tarafından çok uzun zamandır bekleniyor. 2020 yılının başında sızan bazı haberlere göre, iPhone 9 modelinin Şubat ayında üretiminin başlayacağı ve 2020 Mart ayında da satışa sunulacağı öngörülüyordu. Ancak bu haberlerin hepsi, yeni modeli dört gözle bekleyenleri yanılttı. Tabii ki bunda tüm dünyayı saran Koronavirüs etkisi de azımsanamaz.

İlginizi çekebilir: Huawei P40 Pro, DxOMark’ın Zirvesine Yerleşti