Anasayfa Haber Apple Music’e Sosyal Medyada Hikaye Paylaşma Desteği Geliyor

Apple Music’e Sosyal Medyada Hikaye Paylaşma Desteği Geliyor

iOS 13.4.5 beta sürümünde keşfedilen özellik, Apple Music üzerinden Instagram ve Facebook’ta hikaye paylaşımına izin veriyor.

Instagram hikayeleri şu anda sosyal medyadaki en popüler paylaşım şekillerinden birisi haline geldi. Hatta bu formatın mucidi Snapchat’i bile geride bırakmış durumda.

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 13.4.5 beta sürümünü yayınlamıştı. Bu sürüm ile birlikte göze çarpan pek fazla yeni özellik olmamasına rağmen kullanıcıların beklediği bir yenilik gelecek gibi görünüyor. Beta sürümüne bakılırsa iOS 13.4.5 ile Apple Music üzerinden Instagram ve Facebook hikayelerinin paylaşımına izin verilecek.

Bildiğiniz üzere Spotify ve Netflix, Instagram hikayelerinde içerikleri paylaşmaya izin veriyordu. Apple Music üzerinde de durum benzer şekilde çalışıyor ve buradaki müzikleri çevrenizdekilerle paylaşmak mümkün olacak. Paylaşım seçeneği ise oldukça basit. Herhangi bir şarkıya, albüme veya sanatçıya dokunduktan sonra paylaş seçeneğine dokunmak yeterli. Bu aşamada Instagram veya Facebook simgesine tıkladıktan sonra hikayeler bu mecralarda paylaşılabiliyor.

İlginizi çekebilir: Eski iPhone ve iPad’ler için iOS 12.4.6 Yayınlandı