Anasayfa Haber Sea of Thieves Artık Steam Üzerinden de Alınabilecek

Sea of Thieves Artık Steam Üzerinden de Alınabilecek

Sea of Thieves Steam

Korsan macerası Sea of Thieves şimdi de Steam platformuna yelken açıyor.

Sea of Thieves sonunda yeni bir platforma adım atıyor. Rare tarafından geliştirilen sandbox korsan macerası için “yakında” ibaresinin yer aldığı bir Steam sayfası açılmış durumda. Öte yandan, henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak Rare bir blog gönderisi ile bu hamleyi onayladı. Ayrıca, Windows 10 ve Xbox One sürümleri arasında çapraz oynanış yeteneğinin sunulacağının da müjdesi verildi. Tarih konusunda ise henüz bilgi yok.

Microsoft, ilk parti oyunu State of Decay 2 için de benzer bir tutum sergilemişti. Oyun bir anda geçtiğimiz yılın Kasım ayında Steam’de belirmiş ve geçtiğimiz ayda çıkış yapmıştı.

Çoklu oyuncu odaklı olan Sea of Thieves, oyuncuların devasa bir ada yoğunluklu haritada avlanmasına, ödül avına çıkmasına, teslimat görevlerine ve akınlara gitmesine olanak sağlıyor. Oyunda kişiselleştirilebilir gemiler olduğunu da belirtelim. Her oturumda birden çok mürettebat etrafta oluyor ve oyuncuların ittifak kurmasına, başka oyuncuları yağmalamasına veya diğer takımlardan kaçmasına olanak sağlanıyor.

Oyunun 2 yıldan uzun süre önce çıktığını ve çıktığı andan beri aylık güncellemeler aldığını da belirtelim.

İlginizi çekebilir: Mount & Blade II: Bannerlord, Steam’de Büyük Başarı Elde Etti