Anasayfa Haber Bülten Corsair Yeni Dark Core RGB Pro Kablosuz Faresini Piyasaya Sürdü

Corsair Yeni Dark Core RGB Pro Kablosuz Faresini Piyasaya Sürdü

Corsair, hiper-polling teknolojisi ve 18.000 DPI optik sensöre sahip iki yeni oyuncu faresi Dark Core RGB Pro ve Dark Core RGB Pro SE modellerini satışa sundu.

Dark Core RGB’nin devamı niteliğinde bir oyuncu faresi olan Dark Core RGB Pro, yenilenmiş ve yeni teknolojilerle donatılmış bir şekilde geliyor. Dark Core RGB Pro bilgisayarınıza üç farklı yolla bağlanabiliyor. İster 1ms tepki süresine sahip kablosuz bağlantı, ister düşük gecikmeli Bluetooth, isterseniz de USB kablosuyla fareyi bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz. Özelleştirilmiş PixArt PAW3392 optik sensör sayesinde Dark Core RGB Pro 18.000 DPI çözünürlük sunabiliyor.

Dark Core RGB Pro’nun 9 farklı RGB aydınlatması bulunuyor ve bu RGB noktalarını Corsair’in iCUE yazılımı ile beraber istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Ayrıca iCUE yazılımını kullanarak, diğer uyumlu cihazlarınız ile senkronize bir şekilde aydınlatma sağlayabiliyorsunuz. Fare üzerindeki sekiz tuş, yine iCUE kullanılarak özelleştirilebiliyor ve istediğiniz makroları yazılım üzerinden Dark Core RGB Pro’ya atayabiliyorsunuz.

Dark Core RGB Pro bir önceki modelin tasarım hatlarını koruyor ve USB Tip C kablosu ile hızlı bir şekilde şarj olabiliyor. Dark Core RGB Pro SE ise modelinde ise uyumlu mousepad’lerle birlikte (CORSAIR MM1000) oyuncu faresini kablosuz olarak şarj edebiliyorsunuz.

Corsair en tepe fare modelleri olan Dark Core RGB Pro ve Dark Core RGB Pro SE, tek şarjla 50 saat batarya ömrü sunabiliyor. 50 milyon tuş tıklama ömrü ise farelerin dayanıklılığını ortaya koyuyor.