Anasayfa Haber Yeni Galaxy Fold Modelleri Uygun Fiyatla Gelebilir

Yeni Galaxy Fold Modelleri Uygun Fiyatla Gelebilir

Yeni yayınlanan bir raporda Samsung’un uygun fiyatlı iki yeni Fold modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Fold ilk tanıtıldığında teknoloji dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı ve katlanabilir ekranlı telefonların ilk örneklerinden biriydi. Ancak söz konusu fiyat etiketi olduğunda ise kullanıcıların olaya bakış açısı değişebiliyor. Bu katlanabilir telefon için 2000 dolar gibi bir fiyat biçilmişti. Ülkemiz için bu fiyatlara döviz kuru ve vergileri eklediğimizde ise devasa bir meblağ ortaya çıkıyor.

Neyse ki Samsung yeni nesil cihazlarında fiyat politikasını değiştirecek gibi görünüyor. SamMobile tarafından hazırlanan yeni bir rapor, şirketin orijinal Fold’un daha ucuz halefi üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Bu bağlamda iki farklı model üzerinde çalışıldığından bahsediliyor ve düşük maliyetli sürümün 25 GB dahili depolama ile gönderileceği söyleniyor. Diğer modelde ise 512 GB depolama alanı bulunacak.

Yeni Fold’un ayrıca önceki modelin 7.3 inç ekranına kıyasla 7.7 inçlik daha büyük bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Yeni cihazların ayrıntılı özellikleri ve ne derece ucuz olacağı konusunda ise henüz bilgi verilmedi.

Devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle insanlar işlerini kaybediyor ve maddi açıdan ayakta kalmaya çalışıyor. Bu dönem veya sonrasında insanların lüks sayılabilecek akıllı telefonlara bütçe ayırmak muhtemelen akıllarına gelen son şey olacaktır.

İlginizi çekebilir: iPhone 12 Ekran Boyutları Ortaya Çıktı