Anasayfa Haber Bülten OMEN 15 Oyuncu Laptopu ve Dikkat Çekici Yanları

OMEN 15 Oyuncu Laptopu ve Dikkat Çekici Yanları

İnce ve hafif oyun güç santrali olarak tanıtılan OMEN 15 Laptop, HP’nin özel oyuncu dizüstü bilgisayarı ailesinde en dikkat çekici ürünler arasında yer alıyor. Peki neden? Logosundan tasarımına bu noktalara bakalım…

“Ultra ince, ultra hafif ve inanılmaz derecede güçlü”

OMEN 15 dizüstü bilgisayarın incelemesini daha önce Technopat’ta görmüştünüz. OMEN by HP yani HP tarafından Omen sloganıyla piyasaya sürülen bu seri, 2016’dan bu yana gelişerek, yeni modellerle karşımıza çıkıyor.

HP’nin klasik ve iş odaklı farklı laptop aileleri yanında özellikle oyun odaklı olarak tasarladığı OMEN ürün ailesi ayrı bir kategoride, ayrı bir kitleye hitap ediyor. En çok merak edilenlerden birisi de OMEN logosunun anlamı, bu aslında bir kabile maskesi. Kökeni orijinal Voodoo logosundan gelen bu tribal maske sembolü, oyuncular için geliştirilen serinin oyuncu mirasına gönderme yapıyor. OMEN 4 yıllık bir geçmişe sahip olsa da HP yılların markası.

Tasarım Özellikleri

Yeni nesil oyuncu bilgisayarlarına yakışır şekilde dar çerçeveler, kompakt bir kasa ve modern çizgiler bütün OMEN serisi bilgisayarlarda dikkatimizi çekiyor. Özellikle metal kasa kullanımı şık duruyor.

Tasarımda OMEN için belirlenenler belli, güçten fedakarlık yapmadan portatif yani taşınabilir bir oyuncu bilgisayarı elde etmek. Özellikle de ekran menteşesinin merkezi yapısı ve yanlardaki açıklık da dikkat çekici. Peki başka neler var? OMEN ile ilgili paylaşılanlara bakalım.

Öne Çıkan Özellikler

  • Omen 15 laptop, 9. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci sayesinde gelişmiş bir performansla donatılıyor. Birinci sınıf NVIDIA® GeForce® RTX 2080’e kadar ekran kartı ve Max Q tasarım ile geliştirilen OMEN 15, oyuncuların günümüzün rekabetçi oyunlarının sunduğu eğlenceyi yaşamalarını sağlıyor. 
  • Ekran kartında önemli iyileştirmeler yapılan cihazdaki NVIDIA RTX, gerçek zamanlı ışın izleme özelliğini dizüstü oyun bilgisayarlarına kazandırıyor.
  • OMEN 15’te 3 taraflı hava çıkışıyla toplamda 5 taraflı hava akışı sunan gelişmiş termal çözüm OMEN Tempest bulunuyor. OMEN Tempest, oyunun en heyecanlı anlarında bile cihazın soğuk kalmasını sağlayarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.
  • Daha büyük kanatlardan, 3 kademeli motordan ve akışkan dinamik parçadan oluşan yeni fan tasarımı, ısı dağıtımını iyileştiriyor.

Üst düzey güç ve performans
Ham güç ve performans söz konusu olduğunda, OMEN 15 Dizüstü Bilgisayar taviz vermez. 9. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce® grafik kartıyla, gittiğin her yerde ayarları dilediğin gibi yükselt.

Net ve sürükleyici görseller
Oyunu en iyi şekilde oynamak istiyorsan kalite her şeyden önemlidir. Yüksek çözünürlük ve son derece yüksek yenileme hızı ekrandaki görüntülerin hızlı ve düzgün olmasını sağlarken, mikro kenarlı çerçeveli ekran kenardan kenara sürükleyici görüntü üretir.

Oyun için optimize edilmiş ince tasarım
Oyun performansı ön planda tutularak tasarlanan şık ve ultra ince tasarım. Gelişmiş termal soğutma çözümü ve kolay yükseltme için iç bileşenlere tek panelden erişim sayesinde hiçbir şey seni en iyi şekilde oynamaktan alıkoyamaz.

OMEN Laptop 15-dh0006nt Özellikleri

FHD IPS ekran
Her açıdan kristal netliğinde görüntülerin keyfini çıkarın. 178°’lik geniş görüntüleme açıları ve canlı 1920 x 1080 çözünürlük sayesinde en sevdiğiniz içerikleri her zaman harika bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Gelişmiş ısı yönetimi
Isı yönetimindeki son yenilikler dizüstü bilgisayarın ses kalitesini hiç etkilemeden aşırı ısınmasını önleyen, en iyi duruma getirilmiş bir ısı tasarımı ve IR sensörü sunar.

Şık tasarım
Bu ince ve hafif bilgisayarı ev içinde veya yolculuklarda kolayca taşıyabilirsiniz. Bilgisayarınız gittiğiniz her yere sizinle geldiğinden, üretken olmak ve eğlenmek hiç olmadığı kadar kolay olacak.

Tamamen metal kasa
Tamamen metal açılı kasa tasarımı, parlak vurgular ve yüksek kaliteli dayanıklı malzemeler sayesinde üst düzey işçiliği görüp hissedebilirsiniz.

Mikro Kenarlı ekran
Daha büyük bir ekranı daha küçük bir çerçeveye sığdıran ve ultra inceliğiyle zar zor görülebilen bu çerçeve, güzel olduğu kadar verimli tasarımıyla cihazın görünümünde çığır açıyor.

Son derece zengin bir ses deneyimi
HP Çift Hoparlör, HP Audio Boost ve Bang & Olufsen uzmanları tarafından sunulan özel ayarlamayla, eğlence hissedebileceğiniz sesle hayat buluyor. Bilgisayardan gelen kusursuz sesle tüm duyularınızı harekete geçirin.

Tek erişim paneli
Dizüstü bilgisayarın altındaki geniş, tek bir panelle bilgisayarınızın içine hızla erişin. Sadece birkaç vidayla sabitlendiğinden yükseltme veya bakım için kolayca çıkarılabilir.

DDR4 RAM seçenekleri
Daha yüksek hızlarda daha verimli ve daha güvenilir bir şekilde çalışma üzere tasarlanan DDR4, RAM’in geleceğidir. Daha yüksek bant genişliği sayesinde çoklu görevler gerçekleştirmekten oyun oynamaya kadar her işlemin performansı artar.

PCIe SSD depolama
512 GB’a kadar kapasitelerle sunulur, PCIe tabanlı flash depolama alanı

HP Wide Vision HD Kamera
88 derecelik geniş görüntüleme açısı sayesinde tüm ailenizle ya da arkadaş grubunuzla kristal netliğinde görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.

USB 3.0 bağlantısı
Dünyanın en popüler USB bağlantısı ile mevcut USB aygıtlarınızı kolayca bağlayabilir ve USB 2.0’dan on kat daha yüksek veri aktarımı hızlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Mini DisplayPort
Taşınabilir aygıtlarınızın çoğunda güçlü DisplayPort bağlantısının avantajlarına sahip olun. Sesleri ve 4K videoları göz alıcı kalitede iletin.

Ethernet bağlantısı
Bağlantınız gidip geliyorsa, kablosuz bağlantı sorunları yaşatmayan kesintisiz kablolu internet deneyimi için Ethernet kablonuzu çabucak takabilirsiniz.

OMEN 15 Laptop ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız

OMEN 15 İncelemesi için Tıklayın

OMEN 15 satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

ADVERTORIAL – REKLAM