Anasayfa Haber Realme X3 SuperZoom Performans Testinde Ortaya Çıktı

Realme X3 SuperZoom Performans Testinde Ortaya Çıktı

Realme X3 SuperZoom özellikleri

Realme’nin yeni akıllı telefonu Realme X3 SuperZoom’un özellikleri sızdırılan performans testinde gün yüzüne çıktı.

Yeni nesil akıllı telefonlarıyla sektöre damgasını vurmayı başaran Realme’nin yeni telefonuyla ilgili detaylar ortaya çıktı. RMX2086 model numarasıyla Geekbench’te görülen Realme’nin yeni akıllı telefonu paylaşılan bilgilere göre Realme X3 SuperZoom olarak adlandırılacak.

Yapılan performans testi sonucunda tek çekirdekte 788 puan almayı başaran telefonun, çoklu çekirdek testinde ise 2624 puan aldığını görmekteyiz. Geekbench’te boy gösteren telefonun aynı zamanda bir takım teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Realme X3 Superzoom performans testi
Realme X3 SuperZoom Özellikleri 

Buna göre daha önceden 5G desteğine sahip olmayacağı ortaya çıkan telefonun, Qualcomm’un Snapdragon 855 veya 855 Plus işlemcisinden güç alacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda Geekbench üzerinde 12 GB RAM ile görüntülen telefonun, kutudan Android 10 ile çıkacağını da belirtelim.

Şimdilik söz konusu telefonun özellikleri ile ilgili bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Ancak son paylaşılan raporlar doğrultusunda yeni telefonun kamerası zoom özellikleriyle ön plana çıkabilir. Bu kısımda 108 MP ana kameraya sahip olacağı iddia edilen X3 SuperZoom’un dörtlü arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir: iPhone Kullananların Faydalanabileceği 19 Pratik İpucu