Anasayfa Haber Galaxy S21 Ekran Altı Kameraya Sahip Olabilir

Galaxy S21 Ekran Altı Kameraya Sahip Olabilir

Galaxy S21 ekran altı kamera

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S21 ekran altı kamera teknolojisi ile beraber gelebilir.

Kısa bir süre önce Galaxy S20 serisini piyasaya süren Samsung, bir yandan da yeni nesil amiral gemileri üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda kullanıcılarına yeni teknolojiler sunmak için oldukça sıkı bir çalışma yürüten firmanın Galaxy S21 serisi ile beraber ön kameraya veda edeceği iddia ediliyor.

Ice Universe tarafından ortaya atılan iddiaya göre Samsung, S21 serisi ile beraber ekran tasarımında bir takım değişikliklere gidebilir. Bildiğiniz üzere Samsung, en yeni teknolojileri genellikle Galaxy S serisi ile beraber gün yüzüne çıkartıyor.

Önümüzdeki yılda da bu geleneği bozmayacak olan şirketin S21 serisinde ön kamerayı kaldırıp ekranın altına gömeceği iddia ediliyor. Her ne kadar söz konusu bu iddia yetkililer tarafından doğrulanmamış olsa da, Samsung’a yakın birçok kaynak S21 serisinde ekran altı kamera teknolojisine yer verileceğini düşünüyor.

Hatırlarsanız, daha önceden yapılan sızıntılarda söz konusu teknolojinin ilk olarak Galaxy S10 serisi ile beraber piyasa sürüleceği iddia edilmişti. Ancak, ortaya çıkan bir takım teknik sorunlar Samsung’un geri adım atmasına neden olmuştu.

Galaxy S21 ekran altı kamera teknolojisi

Tabi, şimdilik S21’de yer verileceği düşünülen bu teknoloji hakkında net bir şey söylemek pek mümkün değil. Ancak yapılan son sızıntıları göz önünde bulunduracak olursak, ekran altı kamera teknolojisini ilk olarak Samsung’un piyasaya süreceğini tahmin etmekteyiz.

İlginizi Çekebilir: Oppo Telefonlarda Ücretsiz Ekran Garantisi Kampanyası başladı