Anasayfa Haber Üç Kişilik Takımlar Call of Duty: Warzone’a Geri Döndü

Üç Kişilik Takımlar Call of Duty: Warzone’a Geri Döndü

Yeni gelen güncelleme ile birlikte Warzone solo, üç kişilik veya dört kişilik takımlar halinde oynanabiliyor.

Activision’un geliştirmiş olduğu Call of Duty: Warzone, çıkış yaptığı günden bu yana önemli bir ivme yakalamayı başardı. Henüz beta aşamasında olan oyun ilk 4 günde 15 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmıştı. Şu an ise bu sayı 50 milyonu geçmiş bulunuyor.

Battle Royale oyunu, belirli aralıklarla güncelleme almaya devam ediyor. Oyunun halen eksikleri olsa da geçtiğimiz günlerde Solos Modu oyuna eklenmişti. Bildiğiniz gibi son güncelleme ile çeşitli silahlar ve kozmetiklerin eklenmesiyle birlikte üçlü takım seçeneği kaldırıldı. Bunun yerine getirilen dörtlü oyun modu ise bazı oyuncuların tepkilerine neden oldu.

Gelen tepkilerin ardından yeni güncelleme ile birlikte Trios Modu oyuna eklenmiş bulunuyor. Warzone artık tek, üçlü veya dörtlü takımlar halinde oynanabiliyor. Ekibin en yüksek parayı toplayarak birinciliğe ulaşmaya çalıştığı Plunder Modu ise dört kişi olarak oynanmaya devam ediyor. Hem üçer hem dörder kişilik oyun seçeneklerinin bulunması oyuncular açısından hoş karşılanan bir adım olmuşa benziyor. Sizce oyuna iki kişilik (duo) oyun modu gelmeli mi?

İlginizi çekebilir: CS:GO, Yakında Source 2 Oyun Motoru ile Yenilenebilir