Anasayfa Haber Oyuncu Telefonu Lenovo Legion, 90W Hızlı Şarj Destekleyebilir

Oyuncu Telefonu Lenovo Legion, 90W Hızlı Şarj Destekleyebilir

Hızlı şarj teknolojilerinde çalışmalar sürerken zirveye 90W ile Lenovo Legion oyun telefonu oturacak.

Lenovo, ilk amiral gemisi telefonu Lenovo Z6 Pro’yu 2019 Nisan ayında piyasaya sürmüştü. Birkaç ay öncesinde ise Legion markası altında yeni bir oyuncu telefonu tanıtıldı. Yayınlanan fragmanda, sadece cihazın Snapdragon 865 5G yonga setine sahip olacağı açıklandı. Ancak şimdi büyük bir özellik daha sunulacağı görülüyor.

Çin sosyal ağı Weibo (Android Otoritesi aracılığıyla), şirketin 90W hızlı şarj sunacağını açık şekilde ortaya koyan bir paylaşım yaptı. Bu destek, yeni Lenovo Legion’u dünyanın en hızlı şarj olan telefonu haline getirecek.

Bu liderlik şu anda 65W ile şarj olabilen OPPO Find X2 Pro’da bulunuyor. Bu değerler zaten oldukça yüksekti ve birçok dizüstü bilgisayarın şarj sürelerine rakip olarak gösteriliyordu.

Xiaomi ve Vivo, 100W ve 120W hızlı şarj teknolojilerini test ediyorlar ancak teknolojiler genel kullanıcılar için halen mevcut değil. Lenovo’nun kullanıma sunacağı 90W şarj teknolojisi, bir telefonu daha kısa sürede şarj etme konusunda çıtayı daha yükseklere çıkaracak.

Söylentilerde yeni telefonun 5.050 mAh batarya ile destekleneceği iddia ediliyor. Bunun yanında kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özelliklerinin bulunması da beklentiler arasında.

İlginizi çekebilir: Yeni Galaxy Fold Modelleri Uygun Fiyatla Gelebilir