Anasayfa Haber Realme Buds Air Fiyatı ve Özellikleri

Realme Buds Air Fiyatı ve Özellikleri

Realme Buds Air fiyatı

Geçtiğimiz ay Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen etkinlikle tanıtılan Realme Buds Air kablosuz kulaklığın Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı.

Bugün düzenlenen sanal lansman ile beraber yeni nesil akıllı telefonlarını Türkiye pazarına tanıtan realme, aynı zamanda AirPods rakibi Buds Air kablosuz kulaklığının da Türkiye fiyatını açıkladı. Peki, realme Buds Air fiyatı ve özellikleri ile bizlere neler sunuyor? Gelin yakından bakalım.

realme Buds Air Özellikleri

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan haberlerle beraber realme’nin yeni nesil kablosuz kulaklığının Türkiye pazarına giriş yapacağı netlik kazanmıştı. Bugün ise düzenlen Bahar Lansmanı kapsamında yeni ürünlerini tanıtan realme, aynı zamanda merakla beklenen kablosuz kulaklığının Türkiye pazarına giriş yapacağını da resmi olarak açıkladı.

Teknik bakımdan Apple’ın AirPods modeline rakip olabilecek olan Buds Air, özel olarak geliştirilen R1 yongasından güç alıyor. Bağlantı tarafında ise Bluetooth 5.0 teknolojine destek veren kulaklık, aynı zamanda oyun moduyla da gecikmeleri minimum seviyeye indiriyor. Ayrıca sahip olduğu yerleşik mikrofonla da telefon görüşmelerine imkan tanıyan kulaklığın ses kalitesinin de bulunduğu segmente göre oldukça kaliteli olduğuna da özellikle dikkat çekiliyor.

Tasarım kısmında ise Apple’ın kablosuz kulaklığı ile oldukça benzerlik gösteren Buds Air, hazne ile beraber 17 saatlik bir pil ömrünü de kullanıcılara sunuyor. Hazne olmadan ise 3 saatlik bir pil ömrü sunan kulaklıklar, dokunmatik kontrole de imkan tanıyor. Söz konusu bu dokunmatik yüzey ise müziği durdurup/başlatmak ve gelen aramaları cevaplandırmak için kullanılabiliyor.

Bu özelliklerin haricinde Google Fast Pair protokolüne de destek sunuluyor ve tek bir dokunuş ile Android cihazlarla hızlı şekilde eşleştirilebiliyor.

Realme Buds Air fiyatı

realme Buds Air Fiyatı

Bugün düzenlenen Bahar Lansmanı 2020 ile beraber merak edilen kablosuz kulaklığın Türkiye fiyatı da belli oldu. Bu kısımda ise yeni nesil kablosuz kulaklığın 549 TL‘den başlayan etiket fiyatıyla beraber 21 Nisan‘da satışa sunulacağı açıklandı.

İlginizi çekebilir: realme 6 Serisinin Fiyatı ve Özellikleri