Anasayfa Haber Facebook, Apple Watch İçin Deneysel Mesajlaşma Uygulaması Yayınladı

Facebook, Apple Watch İçin Deneysel Mesajlaşma Uygulaması Yayınladı

FAcebook Kit Apple Watch

Facebook, Keep in Touch (Kit) adı ile deneysel bir Apple Watch uygulaması yayınladı.

Facebook, Apple Watch akıllı saatler için Keep in Touch ya da kısaca Kit adını verdiği yeni bir deneysel mesajlaşma uygulaması sundu. watchOS için gelen uygulama iMessage ile benzer bir yapıda. Uygulama ile Messenger üzerinden sesli mesaj, konum, doodle, dikte mesaj paylaşımlarını tek dokunuş ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kit ile gelen mesajları da okuyabiliyorsunuz ki bunu halihazırda Watch’taki Facebook Messenger uygulamasından da gerçekleştirmeniz mümkün. Bu uygulamanın ise öncelikli olarak yakın arkadaş ve aile ile temasta kalmak üzere tasarlandığının altı çiziliyor. Watch dostu bir kullanıcı arayüzü sunulurken sevdiklerinize yanıt vermek için telefonunuzu cebinizden çıkarmanıza da gerek kalmıyor.

Kit, Facebook Ar-Ge grubu NPE Team tarafından sunulan ilk Apple Watch uygulaması olma özelliği taşıyor. Grup daha önce de Whale, Bump, Aux ve Tuned gibi uygulamalar geliştirmişti. Uygulamanın şu an için ülkemiz için yer almadığını da not olarak düşelim. ABD hesabı olanlarsa uygulamaya erişebilir.

App Store Keep in Touch

İlginizi çekebilir: Windows ve macOS İçin Facebook Messenger Uygulaması Çıktı