Anasayfa Haber Galaxy Fold 2, S Pen ile Gelmeyebilir

Galaxy Fold 2, S Pen ile Gelmeyebilir

Samsung’un 2. nesil Fold katlanabilir telefonu, büyük beklentiler sonrası S Pen ile gelmeyebilir.

8 inç ekran ve ekran altı kamera ile gelmesi beklenen Galaxy Fold 2’nin S Pen’e de ev sahipliği yapması bekleniyordu. Güney Kore’de yayınlanan bir rapor ise Galaxy Fold 2 için S Pen desteğinin olmayacağını belirtiyor. Buna sebep olarak ise Samsung’un 2019’daki ilk nesil Galaxy Fold cihazına oranla Galaxy Fold 2’yi daha hafif yapmak istemesi gösteriliyor.

263 gram ağırlığında olan Galaxy Fold, tüketiciler için ana eleştiri noktalarından biri olmuştu. Yeni nesil Galaxy Fold 2’nin birinci nesle oranla yaklaşık 30-40 gram daha hafif olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıkan bir rapor ise, Samsung’un Galaxy Fold 2’yi Galaxy Note 20 ile birlikte tanıtıp piyasaya sunacağı yönünde. Güney Koreli teknoloji devinin, Galaxy Fold 2’yi Mayıs ayından itibaren üretmeye başlayacağının da altı çiziliyor. İlk partinin ise Haziran ayında üretim bandından çıkartılacağı belirtilmiş.

Ayrıca rapora göre, Samsung’un maliyet ve satış fiyatını düşürme çabasından dolayı sadece 256 GB’lık bir versiyon üzerinde durduğunu da belirtelim.

Kaynak Raporu

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy S20 Ultra, iPhone 11 Pro, Huawei Mate 30 Pro Karşılaştırma