Anasayfa Haber Galaxy Tab S6 Lite Duyuruldu

Galaxy Tab S6 Lite Duyuruldu

Galaxy Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 amiral gemisi tabletin uygun fiyatlı kardeşi Galaxy Tab S6 Lite, fiyatı ile öne çıkıyor.

Samsung geçtiğimiz yıl Snapdragon 855 çipset tabanlı Galaxy Tab S6 adlı üst seviye tablet modelini tanıtmıştı. Şirket şimdi ise bu modelin daha ucuz bir versiyonu olan Galaxy Tab S6 Lite ile karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Özellikleri

Galaxy Tab S6 Lite öncelikle yeniden tasarlanmış S Pen ile dikkat çekiyor. Galaxy Tab S6’dakinden farklı olarak 7.03 gr ağırlığındaki bu S Pen gücünü bataryadan almıyor. Öte yandan, bu bazı Bluetooth özelliklerinden mahrum kalmanız anlamına geliyor. Yenilenen tasarımın daha fazla konfor ve kullanım kolaylığı sunmasına ise özen gösterilmiş. Ürünü tabletin yanına manyetik olarak tutturmak mümkün. Gecikme ve kalem ucunun kalınlığı de geliştirilmiş.

10.4 inç TFT panel ile 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunuluyor. Stereo ses ve Dolby Atmos destekli çift AKG hoparlör bulunan ürün, kaliteli ses deneyimi vadediyor. 4 aylık YouTube Premium aboneliği de ürünle hediye ediliyor. 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera sunulan tablet saniyede 30 kare ile 1080p çözünürlükte video çekme yeteneğine sahip.

Tabletin kalbi olan Exynos 9610 çipset 4 adet 2.3 GHz ve 4 adet 1.7 GHz çekirdek barındırıyor. 4 GB RAM, microSD kart ile genişletilebilir 64/128 GB dahili depolama ve adaptif hızlı şarj destekli 7.040 mAh batarya da diğer özelliklerden.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Galaxy Tab S6 Lite tablet gri, mavi ve roze renk seçenekleri ile bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Tabletin fiyatı ise 350 dolar.

İlginizi çekebilir: Samsung, 11 ve 12.4 İnç Üst Seviye Android Tabletler Hazırlıyor