Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 batarya kapasitesi

Son zamanlarda sık sık sızıntılara konu olan Galaxy Note 20’nin merak edilen batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Yıl sonuna doğru tanıtılması beklenen Galaxy Note 20 serisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak performans testinde boy gösteren serinin yeni üyesi şimdi de Hollandalı bir teknoloji sitesinde ortaya çıktı. EB-BN980ABY model numarası ile yeniden gündeme gelen Note 20’nin batarya boyutu da belli oldu.

Söz konusu sayfa tarafınca paylaşılan bilgilere göre, yeni nesil cihazın batarya boyutunun Galaxy S20 ile aynı olacağını görmekteyiz. Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S20 modelinde 4.000 mAh boyutundaki bir bataryaya yer vermişti. Note 20 ailesinin giriş modelinde 4.000 mAh boyutundaki bir bataryaya yer vermeyi planlayan Samsung’un, Note 20 Plus modelinde ise 4.500 veya 5.000 mAh boyutundaki bir bataryaya yer vereceği tahmin ediliyor.

Galaxy Note 20 batarya kapasitesi

Galaxy Note 20 Özellikleri Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlara göre Galaxy Note 20’nin bazı teknik özelleri gün yüzüne çıkmıştı. Tasarım açısından Şubat ayında tanıtılan Galaxy S20 serisi ile benzerlik göstereceği iddia edilen telefonun, donanım kısmında ise henüz duyurulmamış olan Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alacağı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra ekran kısmında da kullanıcılara en son teknolojiler sunulacak. Bu ekran, 120Hz tazeleme oranına sahip Super AMOLED bir panelden oluşacak.

İlginizi çekebilir: iPhone 12 Pro Max Tasarımı Sızdırıldı!