Anasayfa Haber Desperados III Çıkış Tarihi Belli Oldu

Desperados III Çıkış Tarihi Belli Oldu

Desperados III Çıkış Tarihi

Gerçek zamanlı taktik oyunu Desperados III PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için Haziran’da geliyor.

Mimimi Games tarafından geliştirilen gerçek zamanlı taktik oyunu Desperados III için çıkış tarihi açıklandı. Buna göre, ilk olarak 2018 yılında duyurulan oyun PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için 16 Haziran tarihinde çıkış yapacak.

Tarih duyurusunun şerefine silahşör John Cooper’ın yeteneklerini gösteren bir de fragman yayınlandı. Keyifli bir Vahşi Batı deneyimi sunacak oyun, 2001 tarihli Desperados: Wanted Dead or Alive’ın öncesini anlatacak. Yeni oyunda Cooper’a kırsal kasabalar, bataklıklar ve nehir kıyılarından geçerken kaçak gelin Kate, tetikçi Doc McCoy, dev tuzakçı Hector ve gizemli hanımefendi Isabelle da katılacak. Tabii ki her karakterin de kendine has yetenekleri olacak. Açık sonlu görevlerde takım oyunu ve zamanlama büyük önem taşıyacak.

THQ Nordic tarafından yayınlanacak oyun için ön sipariş vermek mümkün. Ayrıca, ön sipariş verenler standart fiyatına dijital lüks sürüme sahip olacak. Fiyatı ise 50 dolar. Bu sürümde 2020 sonlarında gelecek 3 ekstra indirilebilir görev ve oyun müziklerinin sunulacağını da belirtelim. 110 dolar karşılığında müzik kutusu, 5 figür, film müzikleri CD’si, sanat kitabı, posta kartları ve özel kutusunda oyunun yer aldığı bir koleksiyoncu sürümü satın alınabiliyor.


Ön sipariş:
Desperados III

İlginizi çekebilir: Streets of Rage 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu