Anasayfa Haber Fortnite Mobile Google Play Store’a Geldi

Fortnite Mobile Google Play Store’a Geldi

Fortnite Google Play Store

Son dönemin popüler oyunlarından biri olan Fortnite Mobile nihayet Google Play Store’a geldi.

Daha önceden Android kullanıcıları tarafından APK olarak indirilebilen Epic Games yapımı Fortnite Mobile, bugün itibariyle resmi olarak Android platformlarına çıkışını gerçekleştirdi. Böylelikle Fortnite Google Play Store üzerinden de indirilebilecek.

Bildiğiniz gibi Epic Games, daha önceden Fortnite Mobile oyununu iOS platformlarına resmi olarak yayınlamıştı. Ancak Google ile bir türlü orta yolu bulamayan şirket, söz konusu oyunu harici kaynaklar üzerinden Android kullanıcılarına sunmuştu.

Fakat bugün sürpriz bir hamleye imza atan Epic Games, Google ile anlaştıklarını resmi olarak duyurdu. Yaşanan bu gelişmenin hemen ardından sevilen battle royale oyunu Google Play Store’a resmi olarak giriş yaptı.

Fortnite Google Play Store
Fortnite Google Play Store

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu oyunun Android 7.1 ve daha yeni işletim sistemleri için yayınlandığını görmekteyiz. Bunun haricinde yetkililer Android platformu için yayınlanan oyunun, tıpkı iOS versiyonununda olduğu gibi PC ve konsol platformlarındaki tüm işlevsellikleri de desteklediğini belirttiler.

İndirin: Google Play Store

İlginizi Çekebilir: Microsoft Flight Simulator Sistem Gereksinimleri Açıklandı