Anasayfa Haber CS:GO ve Team Fortress 2 Kaynak Kodu Sızdırıldı

CS:GO ve Team Fortress 2 Kaynak Kodu Sızdırıldı

CS: GO, Team Fortress 2

Valve’nin CS:GO ve Team Fortress 2 adlı popüler oyunlarına ait kaynak kodları açığa çıktı.

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) ve Team Fortress 2 kaynak kodları internete sızdırıldı. Durum, geliştirici ve yayıncı konumundaki Valve tarafından da Twitter üzerinden onaylanmış durumda.

Şirket, bunların yüksek ihtimalle 2017 sonunda üçüncü partilere sunulan kaynak kodları olduğunu paylaşıyor. Bu kodların potansiyel olarak oyundaki güvenlik açıklarını bulmak için kullanılabileceği de bilgiler arasında. Başarılı ve mümkün olması durumunda, bir sızıntının oyuncuların bilgisayarlarına erişmek için bilgisayar korsanları ve oyuncular tarafından kullanılabileceği ihtimali ise biraz can sıkıcı. Öte yandan Valve, her iki oyunun güncel sürümlerine sahip oyuncuların endişelenmesine gerek olmadığı ve oyuncuların mümkün olan en iyi güvenlik için resmi sunucuları kullanmasını vurguluyor.

Her iki oyunun da kodunun 2018 yılında ilk kez sızdırıldığı söyleniyor. Bu olayın arkasında kimin olduğu ise belli değil. Valve, sızıntılar hakkında daha fazla bilgiye sahip olan kişilerin kendilerine bildirimde bulunmasını istiyor.

İlginizi çekebilir: Valve, Yeni Steam Kontrolcüsü Üzerinde Çalışıyor Olabilir