Anasayfa Haber iPhone 12, iPhone 11’den Ucuz Olabilir

iPhone 12, iPhone 11’den Ucuz Olabilir

iPhone 12 fiyatı

Son paylaşılan raporlara göre kullanıcılar tarafından merak edilen iPhone 12 fiyatı ortaya çıktı.

Eylül 2020’de tanıtılması beklenen iPhone 12 serisi ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlar ile beraber kamera ve bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıkan yeni iPhone modelinin şimdi de merak edilen fiyatı ortaya çıktı. Peki, iPhone 12 fiyatı ile bizlere neler sunacak? Gelin sızdırılan bilgilere yakından göz atalım.

iPhone 12 Fiyatı İle Şaşırtabilir

UBI Research analisti Chung-Hoon Lee tarafınca aktarılan bilgilere göre, iPhone 12’nin giriş seviyesi modelinin 699 dolardan satılan iPhone 11’den daha uygun bir fiyata ev sahipliği yapacağını görmekteyiz. İsabetli sızıntılarıyla tanınan analist raporunda giriş seviyesi iPhone 12 modelinin 600 ila 700 dolar arasında bir fiyat etiketiyle piyasaya sunulacağını belirtiyor.

iPhone 12 fiyatı

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yayınlanan raporlarda Apple’ın bu yıl dört farklı iPhone 12 modeliyle karşımıza çıkacağı ortaya çıkmıştı. Bu kısımda ise Apple’ın 5.4 inç ve 6.1 inç olmak üzere iki farklı modelinde iPhone 12 ismini kullanacağını iddia edilmişti.

Bugün paylaşılan raporlarla birlikte 5.4 inçlik iPhone modelinde BOE tarafından üretilen OLED ekran paneline yer verileceği ortaya çıktı. Bu sayede üretim maliyetini düşürecek olan Apple’ın, 5.4 inçlik modelini daha uygun bir fiyattan satışa sunacağı tahmin ediliyor.

Bunun haricinde UBI Research analisti Chung-Hoon Lee tarafından yayınlan raporda iPhone 12 serisinin fiyatı hakkında da bir takım detaylar bizleri karşılıyor. Buna göre 6.1 inçlik modelin 750 dolar, 12 Pro modelinin 999 dolar ve son olarak Pro Max modelinin ise 1.099 dolardan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunulacağı ön görülüyor.

Bildiğiniz üzere şimdiye kadar yeni iPhone serisi ile ilgili birçok sızıntı haberi yapıldı. Yapılan bu sızıntılarla yeni iPhone modellerinin 5G desteğine ve A14 Bionic işlemcisine sahip olacağı iddia edildi. Tabi tüm bu ortaya atılan iddiaların kesin olarak doğru olduğunu söylemek pek mümkün değil. Ne yazık ki en net ve doğru bilgiler için en az 6 ay kadar beklememiz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir: iPhone SE 2020 AnTuTu Puanı Belli Oldu