Anasayfa Haber Battlefield V Son Büyük Güncellemesini Alacak

Battlefield V Son Büyük Güncellemesini Alacak

DICE, Battlefield V’in son kapsamlı güncellemesinin yaz aylarında yayınlanacağını belirtti. Sonrasında güncellemeler devam etse de bu güncellemeler büyük ölçekte olmayacak.

Battlefield V ilk olarak 2018 Eylül ayında piyasaya sürülmüştü ve güncellemeler almaya devam etmişti. Oyunun geliştiricisi DICE, perşembe günü yaptığı açıklamada Battlefield V’in bir sonraki büyük güncellemesinin bu yaz çıkacağını ve oyunun aldığı son yeni içerik güncellemesi olacağını duyurdu.

Battlefield V’in en son güncellemesi Into the Jungle, Pacitif Theater haritasının yanında yeni silahlar ve teçhizatlarla birlikte gelmişti. Sırada ise Haziran ayında son ve kapsamlı bir güncelleme bekleniyor. Bu yazdan sonra Battlefield V’in geleceğinde büyük ölçekli içerik güncellemeleri olmayabilir. Ancak bu, oyunun hiç güncelleme almayacağı anlamına gelmiyor.

  • Yeni içerik: Bu yaz yeni bir güncelleme yayınlanacak.
  • Haftalık ödüller: Yaz güncellemesinin ardından Battlefield Currency ve Company Coin haftalık ödüller alınabilecek.
  • Etkinlikler ve aktiviteler: #FridayNightBattlefield sunucularının yeniden sunulması planlanıyor. Ayrıca oyuncuların tüm Battlefield oyunlarında bir araya geleceği Throwback Thursdays etkinliğinden de bahsediliyor.

DICE ayrıca oyunu daha eğlenceli ve adil hale getirmeye yardımcı olmak için Battlefield V’in hile önleme sistemi üzerinde çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Battlefield VI için ise henüz bir kıpırdanma görünmüyor. EA, muhtemelen harekete geçmeden önce PS5 ve Xbox Series X’i beklemeyi tercih ediyor.

İlginizi çekebilir: Call of Duty Warzone’da Hileciler Birbirleriyle Eşleştirilecek