Anasayfa Haber Galaxy Buds, Ortam Sesi ve Windows 10 Swift Pair Desteği Kazandı

Galaxy Buds, Ortam Sesi ve Windows 10 Swift Pair Desteği Kazandı

Galaxy Buds yazılım güncellemesi

Samsung Galaxy Buds yazılım güncellemesi ile Galaxy Buds+ özelliklerine kavuştu.

Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıttığı orijinal Galaxy Buds kablosuz kulaklıkları için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme sayesinde daha yeni ve daha pahalı Galaxy Buds+ ile sunulan bazı yeni özellikler Galaxy Buds için de geliyor.

Öncelikle, Samsung kablosuz kulaklıklar artık Windows 10 cihazlar ile çok daha kolay eşleştirilebiliyor. Windows 10 1803 ve üstü sürümler ile gelen Swift Pair özelliği ile bilgisayarınız artık otomatik olarak Galaxy Buds açtığınızı tespit edebiliyor. Ayrıca bağlı cihazlar arasında geçiş yapmak da mümkün. Yani kulaklığınızı birden fazla cihaza bağlayabiliyorsunuz.

Diğer bir yenilik olan Ambient Sound (Ortam Sesi) ise güncellemeden sonra otomatik olarak aktif hale geliyor. Bu özellik ise kullanıcıların çevresini de duyabilmesine olanak sağlıyor. Kulaklıklarınızdan birini bile taktığınızda özelliği kapatmak veya açmak da mümkün.

Son olarak, Galaxy Buds bundan böyle kulaklıklardan birisine dokunup basılı tuttuğunuzda Spotify oynatma listenizi otomatik olarak çalmaya devam edebiliyor. Aynı işlemi tekrarladığınızda başka bir oynatma listesi için öneriler de alabiliyorsunuz. Galaxy Wearable uygulamasından dokunmalar için farklı işlevler atayabileceğinizi de hatırlatalım.

Son olarak, Samsung Galaxy Buds yazılım güncellemesi için Android Lollipop veya daha yeni bir sürüm kullanmanız gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Buds İncelemesi