Anasayfa Haber Galaxy Fold 2 Fiyatı Ortaya Çıktı

Galaxy Fold 2 Fiyatı Ortaya Çıktı

Galaxy Fold 2 fiyatı

İlk nesildeki yüksek fiyat sonrası kullanıcılar tarafından merak edilen Galaxy Fold 2 fiyatı ortaya çıktı.

Galaxy Fold 2 fiyatı ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Önceden yayınlanan raporlarla beraber serinin ilk modeline kıyasla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilen Galaxy Fold 2’nin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı netlik kazandı.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ross Young tarafınca aktarılan bilgilere göre, yeni Galaxy Fold modelinin 1.780 ila 1.880 dolar arasında satışa sunulacağı iddia ediliyor. Bildiğiniz üzere, serinin ilk modeli 1.980 dolardan satışa sunulmuştu. Bu kısımda ise Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun orijinal modele kıyasla yaklaşık 200 dolar daha ucuz olacağını görmekteyiz.

Ross Young tarafından yayınlanan bir diğer raporda ise, yeni katlanabilir telefonun Ağustos ayında Galaxy Note 20 serisiyle birlikte lanse edileceği belirtiliyor.

Galaxy Fold 2 tasarımı

Galaxy Fold 2 Özellikleri Nasıl Olacak?

Bildiğiniz gibi, daha önceden paylaşılan raporlarda Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı iddia edilen serinin yeni telefonunda aynı zamanda 5G desteğine de yer verileceği ileri sürülmüştü. Bununla birlikte 256 GB dahili hafızaya da ev sahipliği yapması beklenen telefonda ve S Pen’in yeni bir formuna da yer verileceği iddia edilmişti. Ancak bu iddialar asılsız olabilir.

Bunun haricinde geçtiğimiz günlerde ekran özellikleri de sızdırılan Galaxy Fold 2’nin 7.59 inç boyutundaki AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı ortaya çıkmıştı. 2213 x 1689 çözünürlüğe sahip olan bu ekranın ise 372 PPI değerini de kullanıcılara sunacağı ileri sürülmüştü.

Dış ekranda ise bu yıl önemli bir değişikliğe imza atacak olan Samsung’un bu kısımda 4.6 inçlik dış ekran panelini 6.23 inçlik bir LCD ekran ile güncelleyeceği ortaya çıkmıştı. Söz konusu bu ekran özelliklerini ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Galaxy Fold 2 ekran özellikleri
Orijinal Samsung Galaxy Fold Modeli

Galaxy Fold 2’nin Sızdırılan Ekran Özellikleri

Ana Ekran

  • Boyutu: 7.59 inç
  • Çözünürlük: 2213 x 1689
  • DPI: 372
  • Yenileme Hızı: 120Hz
  • Arka Panel Teknolojisi: LTPO

Ön Ekran

  • Boyutu: 6.23 inç
  • Çözünürlük: 2267 x 819
  • Yenileme Hızı: 60Hz
  • Arka Panel Teknolojisi: LTPS

İlginizi çekebilir: 2020 iPhone Modelleri Koronavirüs Sebebiyle Gecikebilir