Anasayfa Haber Bülten Palit Yeniden Türkiye Pazarına Geliyor

Palit Yeniden Türkiye Pazarına Geliyor

Tayvanlı ekran kartı üreticisi Palit yeniden Türkiye pazarına giriyor.

1988 yılında kurulan ekran kartı üreticisi Palit’in, Taipei, Hong Kong ve Avrupa’da ofisleri bulunuyor. Palit dünyanın en büyük ekran kartı üreticilerinden NVIDIA ile birlikte çalışarak ekran kartlarını geliştiriyor. Palit’in tüm tesislerinin ISO 9001 sertifikası ve tüm ekran kartlarının ise WHQL sertifikası bulunuyor.

Palit ekran kartlarını her kesimden kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Ürün gamında her seviyeden NVIDIA ekran kartları bulunan şirket 4 farklı ekran kartı tasarımı sunuyor. Sahip olduğu boyutlarla ve tek fan sistemiyle kompakt olan StormX modeli küçük bilgisayar kasaları için tasarlanmış. Dual/GP (Gamingpro) modeli çift fan sistemiyle yüksek performans isteyen oyuncular ve içerik üreticilerini hedefliyor. Diğer bir ekran kartı modeli JS (Jetstream) ise hız aşırtmaları için tasarlanmış. Şirketin amiral gemisi olan GR (Gamerock) modeli ise yüksek performans isteyen kullanıcılara yönelik geliştirilmiş.

Fabrikalarında ürettikleri erkan kartlarını global olarak satışa sunan Palit ürünlerine Türkiye’de EKSA’nın distribütörlüğünde, e-ticaret siteleri, teknoloji mağazaları gibi birçok satış noktasından ulaşılabilecek.