Anasayfa Haber The Last of Us Part II PS4’te Ne Kadar Yer Kaplayacak?

The Last of Us Part II PS4’te Ne Kadar Yer Kaplayacak?

the last of us part II PS4 boyutu

Son yayınlanan raporlara göre merak edilen The Last of Us Part II’nin PS4 dosya boyutu ortaya çıktı.

Naughty Dog’un yıllardır üzerinde çalıştığı The Last of Us Part 2 için geri sayım başlamışken, oyun hakkında yeni detaylarda ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından yeni çıkış tarihi açıklanan The Last of Us Part 2’nin şimdi de PS4’te kaplayacağı yer belli oldu. Peki, The Last of Us Part II PS4 dosya boyutu ne kadar olacak? Gelin son yayınlanan raporlara yakından göz atalım.

Bildiğiniz üzere PlayStation geçtiğimiz günlerde The Last of Us Part 2’nin fiziki kopyaları için ön siparişleri almaya başlamıştı. Bu kısımda ise oyunun ön sipariş sayfasında yer alan bilgilere göre, Naughty Dog’un yeni oyunun PS4’te 100 GB depolama alanına ihtiyaç duyacağı ortaya çıktı.

The Last of Us Part II PS4 boyutu
The Last of Us Part II PS4 Dosya Boyutu

Son zamanlarda piyasaya sunulan 175 GB yer kaplayan Call of Duty Modern Warfare gibi oyunları göz önünde bulunduracak olursak, yeni oyunun 100 GB’lık depolama alanının pek de şaşırtıcı olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

The Last of Us Part 2 Çıkış Tarihi

Hatırlarsanız, Sony geçtiğimiz günlerde COVID-19 salgını yüzünden süresiz olarak ertelenen yeni The Last of Us oyununun yeni çıkış tarihini açıklamıştı.

Oyunun Fragmanı: 

İlginizi çekebilir: PlayStation Plus Mayıs 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı