Anasayfa Haber Huawei P40 lite Kablosuz Kulaklık Fırsatı ile Satışa Sunuldu

Huawei P40 lite Kablosuz Kulaklık Fırsatı ile Satışa Sunuldu

Huawei P40 lite satın alan kullanıcılar, 499TL değerindeki Huawei FreeLace kablosuz kulaklığa 1TL ücretle sahip olabilecekler.

Gece Siyahı, Sakura Pembesi ve Yeşil renk seçenekleri bulunan HUAWEI P40 lite, 48 MP Yapay Zeka Destekli Dörtlü Kamera, 40 W Huawei SüperŞarj, 6.4 inç HUAWEI FullView Ekran, Süper Gece Selfie gibi özellikileri, 3.199 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile satışa sunuldu. Huawei Online Mağaza üzerinden alışveriş yapan tüketiciler, 1TL farkla Huawei FreeLace kablosuz kulaklık sahibi de olabiliyorlar.

HUAWEI P40 lite, çentiksiz son teknoloji HUAWEI Punch FullView Ekranı sunuyor. 6,4 inç HUAWEI Punch FullView Ekran, yüzde 90,6’lık yüksek bir ekran-gövde oranına sahip ve Full HD + çözünürlüğü ve geniş renk gamını destekliyor. P40 Lite, TÜV Rheinland sertifikalı 40W HUAWEI SuperCharge çözümünü destekleyen yüksek kapasiteli 4200mAh pil çözümünü sunuyor. Telefon sadece 30 dakikada yüzde 70 oranında şarj edilebiliyor.

HUAWEI P40 lite’ın işlemci platformu Kirin 810, 7nm üretim süreciyle dikkat çekiyor. 8nm çiplerle karşılaştırıldığında Kirin 810, yüzde 50 daha yüksek bir transistör yoğunluğuna sahip ve yüzde 20 daha düşük güç tüketimi sunabiliyor.

HUAWEI P40 lite dörtlü arka kamera sistemine sahip. Çerçeveli kompozisyon teknolojisini destekleyen 48 MP ana kamera, hızlı bir şekilde arka arkaya çekilen fotoğrafları birleştirerek şaşırtıcı renkler üretiyor. 120 derece görüş alanı sunan 8MP ultra geniş açı objektif, 4 cm mesafede nesnelere dahi odaklanabilen makro lens ve yapay zeka destekli Bokeh Lens desteklenen diğer kamera modları arasında yer alıyor.

Ön kamera, tüm aydınlatma koşullarında çarpıcı selfie’ler çekmek için Super Night Selfie 2.0 ile birlikte geliyor. Gelişmiş AI algoritmalarından yararlanan kamera, kullanıcıların minimum çabayla muhteşem selfie’ler çekmelerine yardımcı olmak için hem fotoğrafın konusunu hem de arka planı optimize ediyor.