Anasayfa Haber Apple Watch Series 6 Akıl Sağlığımızı Kontrol Edebilir

Apple Watch Series 6 Akıl Sağlığımızı Kontrol Edebilir

Apple Watch Series 6

Apple’ın iPhone 12 serisi ile beraber duyurması beklenen Apple Watch Series 6 ile ilgili yeni detayları ortaya çıktı.

Piyasaya sürmüş olduğu Apple Watch Series modelleri ile adından söz ettirmeyi başaran Apple, şimdi de kullanıcıların karşısına Apple Watch Series 6 ile çıkmaya hazırlanıyor.

Son yayınlanan raporlara göre serinin önceki modellerinde EKG gibi birçok yeni özelliği kullanıcılara sunan Apple’ın Watch Series 6 modeliyle beraber yenilikçi yapısını bir tık daha ileriye taşıyacağını görmekteyiz. Güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre Apple’ın yeni nesil akıllı saatinin akıl sağlığımız ile ilgili anormallikleri tespit ederek bizleri uyarabileceği iddia ediliyor.

Şimdilik yeni akıllı saatin akıl sağlımızı nasıl kontrol edeceği ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak YouTuber Nikias Molina tarafından servis edilen bilgilere göre Apple’ın yeni nesil akıllı saatinin uyku, nabız oksimetresi ve zihinsel sağlığımızdaki anormallikleri tespit edebilme yeteneğine sahip olacağını görmekteyiz.

Ayrıca akıllı saatin panik atakları ve stres durumlarını tespit edebileceğine de özellikle dikkat çekiliyor. Son olarak, yeni nesil saatin teknik özellikleri ile ilgili şimdilik herhangi bir şey bilinmiyor. Ancak Jon Prosser tarafından servis edilen bilgiler doğrultusunda yeni akıllı saatin serinin önceki modeline kıyasla daha iyi bir işlemciye ve daha uzun pil ömrüne sahip olacağı tahmin ediliyor.

İlginizi çekebilir: iPhone 12 Fiyatları Sızdırıldı