Anasayfa Haber Unreal Engine, 4.25 Güncellemesiyle Ray-Tracing Desteği Kazanıyor

Unreal Engine, 4.25 Güncellemesiyle Ray-Tracing Desteği Kazanıyor

Ray-Tracing

Unreal Engine geliştiricileri, yaklaşan 4.25 güncellemesinde PlayStation 5 ve Xbox Series X için bir miktar başlangıç ​​desteği eklemeye hazırlanıyor.

Bu haber, geliştiricilerin 4.25 güncellemesinde sunulan birçok yeni özelliği tartıştığı Unreal Engine 4.25 Sürüm Özeti videosundan geliyor. Videonun yaklaşık 45 dakikası bunun bir işareti olsa da Direktör Marcys Wassner bu güncellemenin PS5 ve XSX için bazı destekler sunacağını açıklaması ile doğruladı: “Sahip olduğumuz en büyük şeylerden biri, yeni nesil platformlar için destek. Bu nedenle, bir Xbox Series X veya PlayStation 5 geliştiricisi olursanız, desteği olan ilk yer 4.25 sürümü olacaktır.”

Unreal Engine Ray-Tracing Beta sürümünden çıkıyor

Ray-Tracing

Tüm bu açıklamalar ve videolardan sonra, Ray-Tracing de beta sürümünden çıkacak ve 4.25 güncellemesi ile birlikte geliştiricilere sunulacak. Bu karar, ekibin teknolojinin yeterince olgunlaştığını ve herkesin kullanımına hazır olduğunu düşünmesiyle verildi.

Unreal Engine 4.25 güncellemesi, geçtiğimiz Mart ayının başlarında ön izleme olarak yayınlanmıştı ve o zamandan beri animasyonları, grafikleri, sesi, render almayı ve çok daha fazlasını hedefleyen birçok güncelleme aldı.  Ancak bu, yeni nesil olan herhangi bir desteğin verilmiş ilk sözü.

İlginizi çekebilir: Epic Games Ücretsiz Oyunları Artık İki Faktörlü Doğrulama Gerektiriyor