Anasayfa Haber EA Play 2020 Tamamen Dijital Olarak Düzenlenecek

EA Play 2020 Tamamen Dijital Olarak Düzenlenecek

EA Play 2020

EA Play 2020 için takvim değişmezken, etkinliğin tamamen dijital olarak gerçekleştirileceği duyuruldu.

Electronic Arts bu yılki EA Play için geri sayıma devam ediyor. Öte yandan, geçtiğimiz yıllardaki canlı sahne etkinliklerinin yerine EA Play 2020 tamamen dijital olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik normalde E3 haftası civarında yapılıyordu ancak bilindiği üzere COVID-19 nedeniyle iptal kararı alındı ve buna rağmen EA takvimini değiştirmemiş durumda. Buna göre EA Play 2020, 11 Haziran tarihinde yayıncının internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak.

Henüz netlik kazanmayan konu ise EA’nın birden fazla gün mü yoksa tek gün sürecek bir etkinlik mi planladığı. Ayrıca, bu defa belki de gelecek oyunların demo’larının da katılımcılara dijital deneme olarak sunulabileceği düşünülüyor.

EA Play 2020’de hangi duyuruların yapılacağı da ayrı bir merak konusu. Şu an sadece dünya prömiyerleri, haberler ve daha fazlası ibaresine yer veriliyor. Yeni bir Battlefield veya Star Wars oyunu görme ihtimaline ise sıcak bakılıyor. Diğer taraftan yeni Anthem, Dragon Age ve Need for Speed oyunları da geliştiriliyor. Tabii ki başta FIFA 21 olmak üzere EA Sports oyunları da etkinlikte kendilerine yer bulacaktır.

Etkinlik sayfası: EA Play
İlginizi çekebilir: Yeni Battlefield Oyununun Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı