Anasayfa Haber Galaxy Note 9 One UI 2.1 Güncellemesi İçin Tarih Verildi

Galaxy Note 9 One UI 2.1 Güncellemesi İçin Tarih Verildi

Galaxy Note 9 One UI 2.1 güncellemesi

Galaxy Note 9 One UI 2.1 güncellemesi için merak edilen tarih ortaya çıktı.

Hatırlarsanız Samsung geçtiğimiz ay Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modelleri için One UI 2.1 güncellemesinin yayınlanacağını açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından bugün ise Galaxy Note 9 One UI 2.1 güncellemesi için tarih verildi.

Yayınlanan rapora göre Galaxy Note 9 kullanıcılarının dört gözle beklediği yeni arayüz güncellemesinin Haziran ayında ilk olarak Güney Kore’de yayınlanacağını görmekteyiz. Şimdilik, söz konusu güncellemenin Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ile ilgili net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Samsung’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre bahsi geçen güncellemenin Temmuz ayı içerisinde ülkemizde de yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S9 için de yayınlanacağı açıklanan güncellemenin, yine Note 9 modelinde olduğu gibi Haziran-Temmuz arasında dağıtıma çıkması bekleniyor. Peki yeni arayüz güncellemesi S9 ve Note 9 kullanıcılarına ne gibi yenilikler sunacak? Gelin bu yeniliklere yakından bakalım.

One UI 2.1 Güncellemesi Ne Gibi Yenilikler Getiriyor?

Yakın zaman içerisinde Note 10 ve S10 modelleri için yayınlanan One UI 2.1 güncellemesi ile birçok yenilik kullanıcılara sunulmuştu. Bu yeniliklerin en dikkat çekenleri ise kamera kısmında bizleri karşılıyor.

Bu doğrultuda Single Take modunu kullanıcılara sunacak olan Samsung, bahsi geçen özellik sayesinde tek bir tuşa basarak birden fazla fotoğraf ile video çekmemize ve GIF’ler oluşturmamıza olanak sağlayacak. Bunun dışında Geliştirilmiş Gece Modu özelliğiyle de düşük ışıklı ortamlarda daha kaliteli fotoğraflar ve videolar çekilmesine imkan tanınacak.

One UI 2.1 güncellemesi

Yine aynı şekilde Night Hyperlapse özelliğini de Note 9 ve S9 modellerine getirecek olan Samsung, bu kısımda ise kullanıcıların çok daha düşük ışıkta en iyi fotoğrafları ve videoları çekebilmesine olanacak sağlayacak.

Kamera kısmında birçok yeni özelliği kullanıcılara sunacak olan şirketin Profesyonel Video seçeneğini de bahsi geçen modellere eklemesi bekleniyor. Bu özellik sayesinde de kullanıcılar ISO, deklanşör hızı ve pozlama seviyesi gibi ayarlara tek bir menüden erişebilecekler.

İlginizi çekebilir: Galaxy S8 Serisi Artık Sadece Güvenlik Güncellemesi Alacak