Anasayfa Haber Halo 2 Anniversary PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Halo 2 Anniversary PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Halo 2 Anniversary PC çıkış tarihi

2014 yılında Xbox One için piyasaya sürülen Halo 2 Anniversary sonunda PC platformuna geliyor.

Microsoft, Halo: The Master Chief Collection paketinden PC için yayınlanacak olan bir sonraki Halo oyununun ne zaman piyasaya sunulacağını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle beraber Halo 2 Anniversary PC çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu.

Halo serisinin dikkat çeken yapımlarından biri olan Halo 2 bildiğiniz üzere ilk olarak 2004 yılında Xbox için piyasaya sürülmüştü. O dönem oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan oyun, 2014 yılında ise baştan aşağıya yenilenen grafikleriyle Halo 2: Anniversary adı ile yeniden piyasaya sunulmuştu.

Halo 2 Anniversary PC Çıkış Tarihi: 

Aradan geçen 6 yılın ardından şimdi de PC platformları için geleceği açıklanan oyun, Halo: The Master Chief Collection paketi adı altında oyunseverler ile buluşacak. Microsoft Store ve Steam üzerinden satışa sunulacağı belirtilen oyunun çıkış tarihi ise 12 Mayıs 2020 olarak belirlendi.

Xbox Game Pass abonelerinin ücretsiz olarak erişim sağlayabileceği açıklanan Halo: The Master Chief Collection paketi ise Xbox’ın mağazası üzerinden 110 TL’ye satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra Steam üzerinden de satın alınabilen paketin 61 TL’lik bir fiyat etiketine de ev sahipliği yaptığını görmekteyiz.

Tanıtım Videosu


İlginizi Çekebilir: Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass’a Geliyor