Anasayfa Haber Mart Ayında Ne Kadar Galaxy Z Flip Satıldı?

Mart Ayında Ne Kadar Galaxy Z Flip Satıldı?

Galaxy Z Flip Mart satış

Samsung Galaxy Z Flip, COVID-19 salgınına rağmen başarılı bir satış grafiği çiziyor.

Samsung Galaxy Z Flip katlanabilir akıllı telefon modelinin sadece Mart ayında 230.000 adet sattığı belirtiliyor. COVID-19 salgınından dolayı akıllı telefon piyasası adeta kan ağlarken Samsung da bileşen siparişlerini yüzde 50 oranında azaltmıştı. Buna rağmen ortaya çıkan satış rakamı ise büyük başarı olarak gösteriliyor. Bu rakamın Şubat ayına kıyasla yüzde 56.1 artışa işaret ettiğinin de altı çiziliyor.

Diğer taraftan Galaxy S20 serisi satışlarının ise Galaxy S10 serisi ile kıyaslandığında yıldan yıla yüzde 35 düşüş kaydettiği görülüyor. Bu durumun kullanıcıların artık eski sıkıcı dikdörtgen tasarımlar yerine yeni katlanabilir ekranlı ürünleri denemeye istekli olmasından kaynaklandığı düşünülüyor.

Samsung tarafından Ultra İnce Cam (UTG) teknolojisinin kullanılması ile dayanıklılık anlamında da güven vermesi sayesinde Galaxy Z Flip’in öne çıktığı söyleniyor. Galaxy Fold’un hem bu konuda sorun yaratması hem de yüksek fiyat etiketi taşımasına karşın Galaxy Z Flip kendini farklı konumlandırmayı başardı.

Bakalım, Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu bu başarısını devam ettirebilecek mi?


İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Z Flip Fiyatı ve Özellikleri