Anasayfa Haber Apple Store Gelişmiş Bir Alışveriş Deneyimi İçin Çevirimiçi Oluyor

Apple Store Gelişmiş Bir Alışveriş Deneyimi İçin Çevirimiçi Oluyor

Apple Store artık çevrimiçi olarak da hizmet verecek.

Bildiğiniz üzere, tüm Apple Store mağazaları Covid-19 sebebiyle dünya çapında kapatılmış durumda. Bu sebeple Apple, çevrimiçi mağazasında müşterilerin evlerinden alışveriş yapmalarını kolaylaştırmak için yeni ek özellikler ile yeni bir hub başlattı.

Apple’ın yeni çevrimiçi mağaza merkezi; müşterilerin uzmanlarla sohbet etmesine, mevcut cihazlarını yeni bir cihazla takas etmesine ve birçok farklı özelliğe de imkan tanıyacak. Teknoloji devi firma ayrıca, müşterilerine ürün satın alırken kullanabilecekleri  %3 günlük nakit veren bir Apple Card seçeneği dahil olmak üzere, çeşitli finans seçenekleri ve daha başka birçok seçenek de sunuyor.

Şirket aynı zamanda, müşterilerin telefon, sohbet, e-posta ve hatta Twitter üzerinden bir uzmandan yardım almalarını sağlayan Genius Bar‘ı da çevrimiçi hale getirdi. Apple, tüm müşterilerinin güvenliği için çevrimiçi Apple Store mağazası aracılığı ile sipariş edilen tüm ürünler için temassız teslimat sunmaya başladı. Çevrimiçi mağazada belirtilen hiçbir özellik yeni özellikler değil ancak artık her şey müşterilerin kolayca erişebileceği tek bir merkezden görüntülenebiliyor.

Apple ilerleyen zamanlarda olabilecek normalleşme sürecinde dünyadaki tüm perakende mağazalarını yeniden açacak olsa bile, insanların Covid-19 salgınından sonra alışveriş yapma biçimlerinde çok büyük bir değişiklik olacağı da kaçınılmaz. Birçok müşteri, ürünlerini çevrimiçi olarak sipariş etmeyi tercih edecek; bu yüzden Apple’ın yeni gelişmiş çevrimiçi alışveriş deneyimi kesinlikle çok doğru bir adım oldu.